Subota, 4 svibnja, 2024

Može li međunarodni protektorat dobiti kandidacijski status?

Must Read

Zadnjih dana se mnogo govori o dodjeli Bosni i Hercegovini statusa kandidata za članstvo u Europskoj uniji. Ali činjenica je da je BiH još uvijek međunarodni protektorat, a država je u cijelosti nefunkcionalna.

Više u prilogu HBTV

- Advertisement -

19 COMMENTS

  1. Nemože…..Nemože se u Evropu sa Genocidnom Tvorevinom RS…mora se pravnom ili pravom bitkom demontirati ili uništiti…

    • hahahaha ne možemo mi u europu sa teroristima iz debilistana,boli njih uvo za genocidnim tvorevinama,jes ti mislio da je RS genocidna tvorevina nastala na viševjekovnom genocidu nad Srbima od strane komšija dobro namjernih.Imamo na tone dokaza da vam je vjekovni genocid bio jedina namjera i cilj.Samo kad nema stba onda bvi možete da vladate.

    • Jeste RS je nastao i medjunarodno priznat entitet,upravo zbog viševjekovnog genocida i etničkog čišćenja Srba sa ovih prostora.Upavo si lijepo to rekao da je RS nastao na genocidu nad Srbima i kao takav mora da postoji to je i EU priznala.Upravo sprovodite tihi genocid nad Hrvatima,i to je očigledno šta radite.

        • Ko vam brani niko nije nikome uzeo imovinu u RSu,VAs je Alija sve iselio i obezjedio vam budućnost po Švedskoj,I NJemačkoj.Podsjetiću vas da je Visoki predstavnik još 1998 donio zakon poništio sve ugovore iz rata i vratio svima imovinu u RSu.Tako da ti to ne stoji,Ti hrvati i debilistanci koji neće da se vrate a imaju gdje jer su im i kuće obnovljene a zjape prazne.To je zato što im je u Švedskoj bolje.Znam neke porodice koje žive 6 mjesci u švedskoj a 6 u BiH samo da zadrže status izbjeglog lica i pomoć koju dobijaju.Paametnom dosta.

        • A zaboravio sam navesti,da se upravo deđava otimačina i pljačka srpske imovine u Federaciji.Donijeli ste zakon kojim se oduzima zemljište koje niko ne plaća porez koji je bio otpisan za sve koji su morali napustiti svoja ognjišta.I niste obavjestili porodice i nasljednike tih imanja.Uvjek ste bili smećari i otimači.Ali šta ti znaš o tome balonjo.

  2. Ako smo protektorat onda smo već u europi mi smo njihovi samo još da nas priznaju.Ali neće naši tajkuni i oligarsi u EU.Ne isplati se dolazi konkurencija,pozatvaraće svoja mala carstva,neće moći prebijati poslove i prati pare.BiH oligarhija plaća sav ovaj cirkus na televiziji i u politici.A ko to još nije shvatio on je budala.

    • U austro-ugarskom razdoblju počinje oporavak Katoličke crkve i njezinih vjernika u Bosni i Hercegovini. U Bosnu
       i Hercegovinu do 1914. godine se doselilo oko 200 tisuća Hrvata, Slovenaca, Čeha, Nijemaca i drugih katolika, a iselilo se 
      oko 140.000, uglavnom Bosanskih Muslimana.

      NEMA VISE AUSTRO – UGARSKE, dragi moji ”KONJUSARI” !!

      • 1948 TITO iselio 250 000 Srba iz BiH Kraine.Nejma više Tite.A ti samo pričaš o svojim turcima koji su otišli jer nisu mogli očima gledati kaure i nisu htjeli biti pod kaurskoj vlasti.Jel tako?

  3. Međunarodni protektorat NE MOŽE dobiti niti će dobit kandidacijski status dok se taj isti protektorat ne podijeli jer jednostavno nećemo da dijelimo naš novac,školstvo i ostale institucije sa islamističkim teroristima,odnosno sa fašistima iz sarajevstanske 23% tvorevine! Samo lud čovik može bilo što dijeliti sa đihadistima tj islamistima,znači musleemani,nama ne pada na pamet dijeliti bilo što a pogotovo sa islamistima i biti u zajednici sa ku.rva.ma muđahedinima i da ne zaboravimo …. musleeemani NIKADA pa ni tada NEĆETE dobit državu u našoj Bosni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

REZOLUCIJA BEZ ARMENIJE; IZRAELA I KONGA: Među konsponzorima priču predvode države koje nikada nisu i neće priznati genocide koje su počinile. Među njima...

Broj kosponzora rezolucije o Srebrenici i dalje raste. Trenutno su ukupno 32 države navedene kao kosponzori rezolucije, prenosi N1....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -