Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

FTV: Kaznena prijava protiv Romea Zelenike i Marija Bošnjaka

Must Read

Federalna uprava policije podnijela je Tužilaštvu BiH izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv dvije osobe iz Mostara, au vezi s krivičnim djelom organiziranog kriminala.
Kako FTV prenosi, prijava je podnesena protiv Romea Zelenike, direktora Kazneno-popravnog zavoda Mostar, te Marija Bošnjaka, rukovoditelja u KPZ Mostar. Kako se navodi, prijava je podnesena zbog sumnje u sudjelovanje u organiziranom kriminalu s ozloglašenom braćom Šimić. Zelenika je prema tim navodima bio u društvu braće Šimić noć prije njihovog uhićenja. Oni su uhićeni zbog planiranja ubojstva komesara policije ZHŽ.

FTV dalje navodi kako je, prema prijavi, Zelenika ustupao svoj ​​službeni automobil za prijevoz opojnih droga. Također, prema ovim informacijama, sumnjiči ga se za prekoračenje ovlasti i zloupotrebu položaja, kao i navođenje ženskih osoba na pružanje seksualnih usluga iskorištavanjem položaja u kojem su se nalazile.

Bošnjaka se, prema istom izvoru, sumnjiči za prekoračenje ovlasti i zloupotrebu položaja.

Direkt.ba / federalna.ba / FTV

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Lavrov: Zapad želi uništiti Srbe i pravoslavlje. Na meti su i Hrvati u BIH

RUSKI ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov ocijenio je mirovnu konferenciju o ratu u Ukrajini, koju priprema Švicarska, pokušajem da...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -