Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Prvi put poslije 13. godina u Srbiju će doći i japanske tvrtke

Must Read

Želimo da Srbija bude mnogo jača u ekonomskom pogledu nego što je bila do danas. Razgovori s Mercedesom o Ikarbusu ušli su u završnu fazu, a očekujemo dalazak Mercedesa iu FAP u Priboju – najavio je Vučić u Vladi Srbije.

Prema njegovim riječima, u studenom će u Pećincima biti otvorena bosovi tvornica u kojoj će se zaposliti oko 600 radnika, a kako je naveo, prvi put poslije 13. godina u Srbiju će doći i japanske tvrtke.

– Očekujemo da će jedna japanska kompanija iz oblasti autoindustrije otvoriti 1.000 radnih mjesta – najavio je potpredsjednik.

On je kazao da se svakog dana razgovara s novim ministrom financija Lazarom Kostićem i drugim ljudima s kojima se prave ozbiljni dugoročni planovi za ekonomski oporavak zemlje. Vučić je istaknuo da će on osobno inzistirati da u Srbiji svi plaćaju porez i da neće biti iznimke.

– Srbija to ne smije dopustiti, ja to neću dopustiti, svi moraju plaćati porez – istaknuo je Vučić.

Dodao je i da ne smije se dopustiti da prihod od trošarina i poreza budu kao u veljači ove godine, kada se u proračun slilo 50 milijardi dinara.

– Rekao sam više ne smije nam prođe nijedan mjesec da nam prihodi od trošarina, poreza na dobit, i svega drugog budu ispod 72 milijarde, au srpnju i kolovozu ne smiju ići ispod 80-85 milijardi – kazao je Vučić.

dnevno.rs

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -