Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

VUČIĆ VIŠE NIJE RUSKI IGRAČ: Priznao je Schmidta?

Must Read

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu s visokim predstavnikom u BiH Christianom Schmidtom.

Analizirali su situaciju u regiji, posebno u Bosni i Hercegovini, a Schmidt je iznio svoje viđenje razloga za uporabu Bonskih ovlasti.

Vučić je izrazio neslaganje s posljednjim odlukama i primjenom bonskih ovlasti za koje smatra da ne doprinose stabilnosti, navodi se u priopćenju Službe za suradnju s medijima predsjednika Srbije.

Vučić i Schmidt su se suglasili da je očuvanje mira u Bosni i Hercegovini i cijeloj regiji od presudnog značaja za ekonomski napredak zapadnog Balkana.

Ovaj službeni posjet visokog predstavnika Christiana Schmidta Beogradu stiže dva dana nakon što je odlučio obustaviti primjenu neustavnog Zakona o nepokretnoj imovini Republike Srpske.

- Advertisement -

32 COMMENTS

  1. Jeste samo kod nas se više ništa ne poštuje od ovih viših zakona pa ni ove odluke VPa.Zasto bi smo poštovali te odluke.Kako će nas kazniti ako ne poštujemo.Evo zakon o negiranje Srebrenice je još ispao koristan.Niko više ne priča o Srebrenici sro je nama običnim ljudima laknulo jer nas boli uvo sta se to negdje desilo prije 30 godina kao sto sve boli uvo sta se desilo u Jasenovcu pre 70 godina Vrijeme lijeci sve.

  2. Boli nas k,,,, ac za probleme muslimana i nizozemaca u nekoj pripizdini srekurica.. Odje,bite muslimani s tim kmečanjem, heljp, heljp, đenosajd, boznija, kme, kme

  3. na vučiću je samo žao što mu ljubavnik pobeže u holandiju, a sve drugo će on lako, uključujući i putina! piccousti je u kandžama amera i engleza, oni ga i postavili…

  4. iiiiiiiiiiiiiiii, …. koliko je bilo kazni za negiranje DŽEMOsajda iz ofsajda koji nije svirao holandski sudija ???
    eto koliko vam vrijede odluke visokog eu patuljka?
    molim isti tretman i za sve druge “naredbe” patuljaka-patrljaka iz šoroš-varoši! nek naređuju po svojim državama, a neka se ne miješaju u unutarnje stvari KONSTITUTIVNIH NARODA i točka! uostalom, u dejtonskom sporazumu NIGDJE NEMA NI NJEMAČKE, NI BRITANIJE, NI EU, zar ne??? zato, IIIIIIIGGGGNNNNNOOOOOORRRREEEEE!
    Do FUCK OFF, BASTARDS!

  5. Vucic je kakav god da je u proslosti bio samo realistican danas.Zasto da mu drzava koja napreduje ispasta zbog nekog tamo chobanina iz Laktasa od kojeg su svi digli ruke,ima jos samo podrsku par krezubi komentatora sa Poskoka i to je to.

  6. Ljudi moji, haj’mo se prijaviti u RS i svi glasati za Dodika. On ako dobije još jedan mandat RS će srušiti do temelja…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

A ŠTA AKO JE TU BILA NEKA OSMANSKA KUPELJ? SILOVALIŠTE? MJESTO GDJE SU BIRALI ROBLJE? Bez konzultacija s merhametom krenuli radovi na rekonstrukciji križanja...

Kako je i najavljeno radovi na uređenju križanja ulica kod bivšeg hotela „Ero“ u Mostaru započeli su danas. Grad Mostar...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -