Četvrtak, 2 svibnja, 2024

MIOMIR ŽUŽUL: Hrvati trebaju početi pravno dokazivati da je Dayton narušen

Must Read

Doajen hrvatske diplomacije Miomir Žužul bio je gost emisije ‘Fokus’ RTV HB. Žužul je iznio niz stavova o stanju u BiH, od toga da je Dayton narušen jer su jednom konstitutivnom narodu oteta zajamčena ustavna prava, do toga da Hrvati trebaju početi pravno dokazivati da je Dayton narušen.

- Advertisement -

26 COMMENTS

  1. Pravno dokazivati? Jeste lijepo tuđim neosuunećenim gloginje mlatiti 🙁 – a ovi hrvatski HDZ-ovci to najradije rade 🙁 …

    • Pusti ti hrvstske HDZekane drž se svojih…jedino što znate je mlatiti jezikom i druge optuživati Vašu “kukavnu” sudbinu …na barikade Bog te popiša !😁

      • Gazijo moj prepošteni 😉 – nama BiH Hrvatima je najlakše i najljepše – pomarisati se sa Vama islamistima – a svi znamo tko na kraju izvuče deblji kraj 🙂 ! Sa druge strane, nije lako Dragančetu plivati uzvodno kad oko noge ima uteg zvani HDZ Hrvatske – oni su nam najveći problem a ne Vi islamsiti 🙁 !

  2. HDZ BiHneBiH je naprosto nesposoban za bilo kakvo smisleno djelovanje. Ako znamo da HDZ nije sposoban jasno artikulirati interese Hrvatskog naroda u BiH (izuzimajuci interese uze klike uhljeba), kako ocekivati od iste ekipe da ucini bilo sta smisleno… naprosto, Nemoguca Misija

    • Nije istina, HDZ BiH je sada objavio džihad sarajevskim islamistima 😎 – u Sarajevu je već počelo šmrckanje 🙁 : “Ma tko nas to opet zavadi 🙁 ?!”

        • Erdoganova stolna trbušna plesačice 🙂 <3 – sretno Ti Valnetinovo 🙂 – i da Ti suđeni konačno naleti 😎 – u zelenim tangicama 😎 😎 !!!

      • bojim se da je objava dobrano okasnila, pitanje je koliko je realna, imajuci u obzir dosadasnje obrazce ponasanja HDZ BiHneBiH, ali daj Boze da si u pravu a ja po obicaju u krivu, niko sretniji od mene

        • Ne smijem se baš zakleti Allahom da sam u pravu 🙁 ali – ja uvijek preventivno nahvalim Dragančeta 🙂 <3 – i onda se nadam da će Draganče ostati na nivou mojih pohvala 🙂 !

  3. Dobro ste se sjetili,nemojte samo u BiH i na medjunarodnom sudu.Mislim da bi sudovi clanica potpisnica mogli da donesu svoj sud o tome ko krši dejton.JEr ako su Hrvatska i Srbija potpisnice mogle bi da naprave i neki zajednički sud na kome će se rješiti i staviti tačka jel to dovoljno biti Hrvat pa da budes u predsjedništvu,jel podjela 49 prema 51 posto samo neka sprdancija ili je to vlasništvo entiteta.itd.

  4. Ajde Zuzul ne tamburaj. Tebe je isto zanimala privatizacija. Sto netrazis u HR ,dase promjeni izborni zakon I lustracija provede.

    • Lupeta. Kao da Hrvati BiH raspolazu sa svojom diplomatskom mrezom u svijetu pa imaju pristup zspadnim vpadama. Pere svoje ruke jer je bio dio vlasti i blizak Sanaderu za vrijeme kojeg se je nastavilo austrijsko britansko izivljavanje zapoceto kad su Racan i Mesic dosli na vlast.

  5. Pa sad oni vide da su napravili gresku sa federacijom. Jedino resenje je raspad federacije i vracanje na Herceg Bosnu. Mi moramo biti jedinstvena drzava Bosna i Hercegovina koja se sastoji od republike Srpske, Herceg Bosne i Bosnjacke republike. Time se garantuje ravnopravnost tri naroda.

  6. Zuzulu priznaj sad da si napravio gresku kad ste potpisivali dejton, vi ste nas tad doveli u ovu sadasnju situaciju.
    Pa tadasnji vrh vlade hrvatske sad vidi da se napravila gresku sa federacijom. Jedino resenje je raspad federacije i vracanje na Herceg Bosnu. Mi moramo biti jedinstvena drzava Bosna i Hercegovina koja se sastoji od republike Srpske, Herceg Bosne i Bosnjacke republike. Time se garantuje ravnopravnost tri naroda.

    • U bošnjačkom izmišljenom jeziku za kriminalca se kaže respiratorna torba sa reketom, bez diplome, uz opciju krivotvorene diplome, uz pljačku i osiromašenje Bošnjaka.

  7. Bošnjaci nisu svjesni kada na HNS-u zamijenemo Čovića kakav će hrvatski jastreb doći na čelo…Plakat ćete gorko za čovićem i njegovom mehkom političkom agendom optimizma i dogovora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

EUROPA JE POSVE PUKLA: U Švicarskoj se održavaju mirovni pregovori o Ukrajini bez Rusa

Švicarska vlada je danas rekla da u ovoj fazi Rusija nije među 160 izaslanstava pozvanih na mirovne pregovore o...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -