Subota, 4 svibnja, 2024

STRAVA U AUSTRIJI: Radnik iz BiH pao u dva metra duboku i 450 stupnjeva vruću cink kupelj

Must Read

Državljanin BiH teško je ozlijeđen u nesreći na radu i spasilačkim helikopterom morao je biti prebačen u Beč, piše Fenix magazin.

Bosanskohercegovački državljanin je oko 10.35 sati radio na demontaži u pogonu za vruće pocinčavanje jedne tvrtke iz Linza. Bio je na improviziranoj skeli kada je je iznenada izgubio ravnotežu iz neobjašnjivog razloga.

Pao je u dva metra duboku i 450 stupnjeva vruću cink kupelj, potonuo je do bokova. Drugi radnici su priskočili u pomoć izvukli ga i pozvali hitnu pomoć. S ozljedama opasnim po život prevezen je u Opću bolnicu Beč (AKH)

Zbog guste magle spasilački helikopter ÖAMTC C10 stacioniran u Linz-Hörschingu nije mogao poletjeti. Nakon ukazane prve pomoći na mjestu nesreće, muškarac je u pratnji liječnika hitne pomoći odvezen u Haag, gdje je tada sa spasilačkim helikopterom Christophorus 15 iz Donje Austrije prebačen u bolnicu u Beč.

- Advertisement -

3 COMMENTS

    • to nije za sprdnju, možemo da se ne volimo i u ratu ubijamo, ali ođe je nastradao čovjek koji radi da bi prehranio familiju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -