Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

JEBOTE KOJI APETIT: Ona bi uređivala i HRT

Must Read

Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković, korumpirana , goropadna, gizdava i s tamnom el mudžahid prošlošću reagisovala je na intervju Milorada Dodika za HRT.

Državna televizija Republike Hrvatske dala je večeras prostor čovjeku s “crne liste” State departmenta na koju je dospio zbog podrivanja Daytonskog mirovnog sporazuma da, bez ikakve zadrške ili uredničkog otklona, iznosi lažne tvrdnje i neistine o Bosni i Hercegovini, ali i međunarodnoj zajednici – navela je Turković.

Ovo je prvi put da Biseri Turković smetra crnolistaški pridjev kod nekoga. Gotovo nema čovjeka u vrhu njene partije koji nije na US crnoj listi. I sama je ostala bez agremana za NATO u Brusselsu zbog svoje ocrnjenosti pred US Senatom.

Dodala je kako je “začuđujuće i apsolutno neprihvatljivo da javni servis susjedne države otvara prostor za diskriminaciju, kršenje ljudskih prava Židova, Roma i drugih građana BiH koji se ne izjašnjavaju kao Bošnjaci, Hrvati ili Srbi, a koji sada nemaju osnovno demokratsko pravo u BiH da budu birani na izborima”.

Baba je pri tome izbjegla kazati da SDA otima mjesta Židovima i Romima u Domu naroda. Ne HDZ i ne SNSD. Nego SDA.

Turković navodi da je HRT, kao vrlo gledani i poštovani javni servis, bez ikakvog kritičkog stava omogućio Miloradu Dodiku da obmanjuje hrvatsku javnost tvrdnjama kako se u BiH tobože pregovara i razgovara o nekom “trećem entitetu”.

Naprotiv, u BiH je neophodna reforma koju traži i EU, i to ona kojom će biti provedene presude Europskog suda za ljudska prava kojom se mora otkloniti diskriminacija i kršenje ljudskih prava građana koji nisu Srbi, Bošnjaci ili Hrvati. Nacionalna i kolektivna prava Srba, Hrvata i Bošnjaka u BiH su čvrsto definirana kroz niz mehanizama zaštite u entitetskim i državnim parlamentima – navela je Turković.

I naravno baba je preskočila presudu Ustavnog suda BIH koju SDA blokira provesti. A koja se tiče i doma Hrvata i doma Manjina, koje SDA također majorizira.

Niti jedna odluka u BiH se nije mogla niti može donijeti bez suglasnosti predstavnika tri konstitutivna naroda, ali je tužno i neprihvatljivo da u isto vrijeme građani koji se tako ne izjašnjavaju nemaju osnovna demokratska prava. Je li, pitam se, to ono što podržava javni servis naše prijateljske i susjedne Republike Hrvatske? – zaključuje ministrica, prenosi Buka.

Buka i Slobodna Hanžeković Dalmacija ne navode podatke da je baba javno veličala osuđenog Sakiba Mahmuljina.

Novo sjeme islama je posijano, u pravu je Sakib. Ali i novo sjeme novinarstva. I to na regionalnoj razini.

- Advertisement -

84 COMMENTS

  1. Biserka Guzović govori ono što joj bakir i sejdo kažu .
    Ona nema svoje mišljenje tako da je suvišno nju spominjati
    Osramotila BIH gdje je god mogla Cijeli nam se svijet smije.Sramota od žene mi

  2. Još jedan trojanski konj u muslimana, mamutica je u stvari hrvatica iz Siska sa HR putovnicom. Razgrađuje bih složno sa sejdom duplim agentom..

  3. Hi, hi, hi…. Na šta je HRT spao da Dodiku puši kitu… al to je već hrvatski problem… mi u Bosni znamo kako sa Debilima!

  4. Nije lako Hrvatima ugroženi su u Sarajevu svi rade na dobrim poslovima a kupuju samo u konzumu pivo piju samo Karlovačko a tv programe samo Hrvatske gledaju nije lako

    • Gost emisije “Intervju” bio je gospodin Jovan Pejin, istoričar i bivši direktor Istorijskog arhiva Srbije. Gospodin Jovan Pejin je 2012. godine uzburkao hrvatsku javnost, kada je gostujući na HRT1 izjavio da su “svi Hrvati primitivci”, da je “Vukovar oduvek bio srpski grad” i da “Hrvati danas pričaju srpskim jezikom”. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o srpskom poreklu Hrvata, kako se može dokazati da Hrvati danas govore srpskim jezikom, da li su današnji Hrvati veštački stvorena nacija, o istoriji srpskog naroda i o istoriji Balkana, da li je Josip Broz Tito imao sastanke sa Antem Pavelićem, da li postoje etnički čisti narodi, kako je Franc Ferdinand pušten niz vodu, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama.

  5. Posušje – Prozor – Čapljina… Imaju 33% na državnom nivou vlasti i 50% na federalnom dok bošnjaci u većinskim Rrrrvatskim kantonima imaju 0,1% vlasti. Bitno je kmećati. Heeeeljp, ugroženi smo…

  6. Kako je ruzna ova spodoba boze moj, puknut ce koliko zdere i ova nas predstavlja o zemljo otvori se.
    Jel i ova iz bakirijeve plejade uspjesnih koja pjeva zdusno naroood znoooo?

  7. Islamisti se grčevito bore za opstanak džamahirije. Oni će u tome uspjeti. Džamahirija će opstati u trokutu Sarajevo, Tuzla Zenica. Malo li je?

  8. Na đumi u zagrebačkoj đamija će se odlučivati o sudbini Hrt a . Mole se vjernici da dođu u što većem broju da bi odluka o ukidanju iste bila što
    više vjerodostojna.

  9. OVA OSUHNECENA GAMAD ZAJEDNO SA SVOJIM KURHVAMA ,STVARNO DOKAZUJU SVAKI DAN ” DASU U SLUZBI DEMONA ” !!! NISU NORMALNI , TO VISE NIJE ZAJEBANCIJA !!!

  10. Da imalo imas karaktera i ljudskosi povukla bih se u anonimu.Ti nisi mi za sta.Jedino sto imas u sebi je sovinizam.Mrzis sve sto nije islamdko.Ne ide se tako u raj…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Lavrov: Zapad želi uništiti Srbe i pravoslavlje. Na meti su i Hrvati u BIH

RUSKI ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov ocijenio je mirovnu konferenciju o ratu u Ukrajini, koju priprema Švicarska, pokušajem da...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -