Nedjelja, 5 svibnja, 2024

FRUSTRACIJA NEKIMA DAJE KRILA Rimac u dokumentarcu CNBC-ja o djetinjstvu: Zlostavljali su me u školi, šutio sam

Must Read
DOKUMENTARNI film The Unstoppables američke TV kuće CNBC donosi priču o “tri nezaustavljiva svjetska poduzetnika s različitih strana svijeta koji stvaraju bolju i održiviju budućnost kroz tehnologiju, inovaciju i stvaranje dugoročne vrijednosti”.
- Advertisement -

37 COMMENTS

  1. Mate je u školi bio loš đak 🙁 ali je zato najbolji foler na Balkanu 😎 i zato ima moj palac na gore! Još da Mateša plati i one silne milijune poreza koje duguje Hrvatsko državi – bio bi kralj u mojim očima! Na žalost, Mate je na poklon dobio deficitarnu rupu zvanu Bugatti – i sada zbog Bugatija će uvijek imati izvrstan izgovor zašto ne može platiti porez 🙁 … Nije ni VW lud 😎 , znaju i oni dobro zašto su Mateši poklonili Bugatti 😎 !

  2. Neznam Mate kakav si bio u školi, nije ni bitno, bitno je to što si dosad postigao moj naklon i kapa do poda, mislim da si već toliko postigao da neki ljudi nebi ni za 20 života, i hvala ti što ulazes svoje novce u Hr, jer si mogo komotno dignut sidro negdje drugo, svaka ti čast

  3. da se u najranijoj mladosti nadahnuo ćevap’ma, ezanom sa minareta i sličnim kapitalnim stvarima uvezene nekulture, danas bi pušio nargilu i psovao ćafire “bosanske katolike”. ipak, roditelji su imali dovoljno vate za uši svog djeteta… fala ti vato!

  4. Nevjerojatno, šta god i kako god ali tako mlad postati vlasnik Buggatia, mislim da je ovo filmska priča, Mate neka ti Bog podari zdravlja i ljubavi sve ostalo imas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -