Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Drama u Sarajevu: Turčinu zabranili ulaz u BiH, on pokušao oteti pištolj od graničara

Must Read

Na Međunarodnoj zračnoj luci Sarajevo jučer se odvijala prava drama. Državljaninu Turske je zabranjen ulazak u BiH, a on je teško prihvatio tu informaciju. Nakon toga se odlučio za veoma nepopularan potez koji ga je na kraju koštao uhićenja.

Pokušao je oteti pištolj bh. graničnom policajcu. Kako saznaje ‘Dnevni avaz’, brzo je savladan. Ove informacije je za ‘Avaz’ potvrdila glasnogovornica Grnaične policije BiH Franka Vican.

“Dana 10.12.2021. godine oko 16:45 sati prilikom vršenja redovnih poslova i zadataka na MGP Zračna luka Sarajevo, državljanin Turske kojem je prethodno zbog neispunjavanja uvjeta za ulazak odbijen ulazak u Bosnu i Hercegovinu, pokušao je od policijskog službenika GP oteti službeni pištolj.

Brzom reakcijom policijskog službenika Granične policije, osoba je svladana i stavljena pod kontrolu. Turski državljanin je lišen slobode, protiv istog podneseno je izvješće o počinjenom kaznenom djelu ‘Napad na službenu osobu’ te je predan u daljnju nadležnost Tužiteljstva BiH”, kazala je Vican za ‘Avaz’.

- Advertisement -

62 COMMENTS

    • Nemojte ljudi na muslimana.
      Čovjek je imao infomaciju iz prve ruke da je “bosna” turska pokrajina u kojoj žive turci, a koju je Erdogan dobio od Alije u amanet i na dar i kad se kreće po domovini normalno, ne trebaju niti putni dokumenti niti potvrde o cijepljenju.

    • More bit da je taj pripadnik muslimanskog brastva( pa poso kod bakira) na razgovor Da razvale bih Ali nece uspjeti dok je brani sejdo bajramovic( zlatni ljiljan) Nemaju ni svoj znak pa su nas prihvatili

  1. Hebo ti Butmir. Završavajte zračnu luku Trebinje. Letjeću preko Trebinja. A može i na Banja Luku..
    Lljepe trobojnice svuda. A ni šahovnice nisu daleko. Hebo ti vhartu.

  2. To im je bukir poklonio – slobodu u bosniji, što je prouzrokovalo prezir prema bosnijii. To su vam dica bivših osmanlija.

    • Otomanski gaf, ovoga je netko doveo u zabludu, da mu je imeperija još u našoj zoni. Možda je mislio sletiti na Cipar, pa promašio let.

  3. Drama u zapadnoj Hercegovini. Svi umislili da su hrvatine.
    Moraju vadit pasose pardon putovnice da bi to dokazali komsijama Hrvatima.
    Porazavajuce. Ovi ih ne hebu ni 1%, cak sta vise. PREZIRU ih

  4. Zivjela nam draga republika Turska!
    Sta drugo reci nakon rijeci podrske sultana Erdogana i njegovih garancija da se visw nikad nece ponoviti genocid nad Bosnjacima.
    Trn u oku genocidne i uzepeovske bande.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

PENAVA: Ako se ne dogovorimo s HDZ-om, otvoreni smo i za nove izbore

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava izjavio je u četvrtak da je stranka, u slučaju da ne dođe do...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -