Srijeda, 1 svibnja, 2024

ČOVIĆ: Duboko me ražalostila vijest o smrti Ljube Bešlića

Must Read


Predsjednik HDZ BiH i HNS BiH Dragan Čović uputio je izraze sućuti u povodu smrti dugogodišnjeg gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića.

„Duboko me ražalostila vijest o smrti mog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika, bivšeg gradonačelnika Grada Mostara, gospodina Ljube Bešlića, koji je ranije danas izgubio životnu bitku koju je hrabro vodio. Na tužne vijesti nikada ne možete biti spremni, one vas uvijek pogode.

U ime Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine i Hrvatskog narodnog sabora, te u svoje osobno ime, obitelji, rodbini i prijateljima našega Ljube i ovim putem upućujem izraze najiskrenije sućuti. Ljubo je bio veliki čovjek koji je svoju snagu pokazivao i u najvećim životnim iskušenjima i preprekama. Imamo obavezu čuvati trajnu uspomenu na takvog velikog čovjeka.

S vjerom u sjećanje i vječni život, naše misli i molitve su uz obitelj Bešlić u ovim teškim trenucima boli i patnje, napisao je Čović./HMS/

- Advertisement -

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Risovčanin
Risovčanin
2 years ago

E ne treba sad ni likovat ,umro je , spokoj mu duši,,nažalost nejma ugovor s smrću.

Последний

Nakon odluke Crne Gore da podrži rezoluciju, Srbija ostaje jedina zemlja regije koja to neće učiniti

Nakon što je Crna Gora objavila da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih naroda (UN) podržati usvajanje rezolucije o genocidu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -