Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

ANTE TOMIĆ ĆE POLUDJETI: Čović ne samo da se usuđuje, zamislite, slaviti vlastiti rođendan nego se usudio objaviti i fotografiju s istog!

Must Read

Izabrani predstavnik hrvatskog naroda u BIH Dragan Čović, ujedno najveći pobjednik predsjedničkih izbora koji je od svih kandidata u sva tri naroda osvojio najveći postotak glasova u svojoj izbornj jedinici – svom narodu, a kojem su potom bosanski talibani i deeflije zapriječili put u zgradu Predsjedništva uselivši u nju radikalne islamiste poput Nihada Habibija koji su potom prijetili slanjem vehabija na Tomićevu Rivu te silovanjem  Kolindinoj majci,  objavio je na svom Twitter profilu fotografiju s proslave rođendana.

Unatoč činjenici da to živcira Tomića Antu koji je o torti Čovićevih prijatelja posvetio 5 kartica teksta.

Na fotografiji zajedno sa suprugom Bernardicom Čović reže tortu povodom proslave 65. rođendana. I pri tome drži nož! Noož! Eto materijala za novu kolumnu.

 

 

 

Podsjetimo: Ante Tomić nije napisao niti jedan tekst o tome kako je Komšićeva biračka raja prijetila kolektivnim silovanjem Kolindi Grabar Kitarović, slanjem vehabija na Jadran, nabijanjem na kolac Draganu Čoviću te rušenjem Pelješkog Mosta. Radi se naime o prilično radikalnoj retorici, koja da je izgovorena na skupu bilo kojeg HDZ političara bi izazvala tone tekstova u RH. Isto tako niti jedan HDZ političar nikada nije izjavio da HVO nije činio ratne zločine i da je jedini bio na braniku antifašizma. Da su to ikada izjavili Tomić bi ih derao. No upravo to izjavljuju  Džaferović i Komšić za ABIH. Kako je Armija BIH ta koja nije činila zločine i kako je džihad te armije, koja se u ratu borila kako sami govoraše za “Prostor džihada” u suštini antifašizam. HVO nije rušio tornjeve u Americi rujna 2001. Pripadnici ABIH jesu. I ništa to ne zanima Antu.

No zanima ga aranžman nekakvog rođendana s Radobolje.

Iz toga zaključujemo što o profesionalnom kritičaru društvene stvarnosti Anti Tomiću?

Kakav je položaj Hrvata u BIH, govori i taj podatak, da lider jednog naroda u BIH, izgleda mora tražiti dozvolu od NGO sektora u Hrvatskoj, smije li slaviti vlastiti rođendan, tko će sve biti na njemu i kakav dezen na rođendanu smije biti te što mu sve prijatelji, među kojima je očito mnogi kretenoid tipa Todorić&Co, smiju donijeti na poklon. Makar to bio i nekakav idotski, neoaristokratski wannabe grb.

Naglasimo da  torta prije donošenja bilo kojem političaru u BIH, od sada mora proći mišljenje Borisa Dežulovića, Tomića Ante i Viktora Ivančića a Dodik prije svakog polijetanja helikopterom mora čekati odobrenje od Slobodne Dalmacije.

 

 

- Advertisement -

33 COMMENTS

  1. Dok se ne riješi Izborni zakon dotle će Čović Hrvatima bit interesantan. Na prvim poštenim izborima njegov protukandidat iz neke druge hrvatske stranke bi pobijedio.
    A to o seksanju sa gospođom Kolindom – pa ko onu milficu nebi povalio ? — samo neki homić.

  2. Jedinu omašku koju je Čovo učinio je što nije obavijestio Antu Kantu i pozvao ga na proslavu. I stvarno, vodnik Ante Kanta je trebao biti nazočan i oprobati rođendanski kolač!!!

    • kockoglavo odvlačenje pažnje sa snobizma dragana čovića i grba …mora da je gledao puno seriju vikinge na netflixu ….lord of kockoglavia,legitimia and legalitimia

  3. Ipak moramo priznati da je slavljenik Dragan malo prekrdašio:
    od sastava pozvanih uzvanika do heraldičkog neukusa.Malo
    uljuđennije skromnosti ne bi mu naškodilo. Taj svojevrsni kult
    ličnosti podsjećao je na nekadašnji 25. maja – Dan mladosti i
    proslavu falšog rođendana ondašnjeg svevladara.

    • Razlika je ogromna:

      • Tito je itekako nesto znacio u svijetu, za razliku od Covica i co.. I Jugoslavija je puno vise znacila u svijetu i ekonomski, a pogotovo politicki nego sada sve drzave od Slovenije do Makedonije zajedno!
      • Titu su dolazili svjetski drzavnici, a Covicu “seoski lopov” Dodik
      • Tito nikom od svoje obitelji nije nista ostavio – sve je ostalo drzavi.
  4. O Čoviću nemam visoko mišljenje, naprotiv, ali što se tiče Srante Tomića, dovoljno je reći da ispod njegovih novinarskih uSradaka nikada nisu bili dozvoljeni komentari.

  5. Ko se krije iza imena Ante Tomić ? To mi zvuči kao kovanica jednog od najčešćih hrvatskih imena i prezimena. Da se iza tog (možda) pseudonima ne krije Stipe Mesić, Vesna Pusić ili neki čaršijaner ?

  6. Tomic samo pita: Odakel Covicu tolike pare? Kako moze sa svojom platom zaraditi milione Eura samo za svoj posjed? I kako mu narod to tolerise, a manje-vise zivi bijedno?
    Ko sebi ta pitanja ne postavlja ili je sam lopov-saucesnik ili je budala!

  7. Po pisanju “deska” cini mi se da je najveci problem Hrvata A.Tomić i NGO , a ne lider Hrvata neokrunjeni princ sa Bara i njegovi prijatelji “tipa Todoric&Co” a o darovima je nepotrebno da ja ista pisem jer je “desk” trebao o tom pisati. Pitam ponovo Šušnajra za koliko srebrenjaka si se prodao ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Lavrov: Zapad želi uništiti Srbe i pravoslavlje. Na meti su i Hrvati u BIH

RUSKI ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov ocijenio je mirovnu konferenciju o ratu u Ukrajini, koju priprema Švicarska, pokušajem da...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -