Published On: Čet, kol 26th, 2021

ANTE TOMIĆ ĆE POLUDJETI: Čović ne samo da se usuđuje, zamislite, slaviti vlastiti rođendan nego se usudio objaviti i fotografiju s istog!

Izabrani predstavnik hrvatskog naroda u BIH Dragan Čović, ujedno najveći pobjednik predsjedničkih izbora koji je od svih kandidata u sva tri naroda osvojio najveći postotak glasova u svojoj izbornj jedinici – svom narodu, a kojem su potom bosanski talibani i deeflije zapriječili put u zgradu Predsjedništva uselivši u nju radikalne islamiste poput Nihada Habibija koji su potom prijetili slanjem vehabija na Tomićevu Rivu te silovanjem  Kolindinoj majci,  objavio je na svom Twitter profilu fotografiju s proslave rođendana.

Unatoč činjenici da to živcira Tomića Antu koji je o torti Čovićevih prijatelja posvetio 5 kartica teksta.

Na fotografiji zajedno sa suprugom Bernardicom Čović reže tortu povodom proslave 65. rođendana. I pri tome drži nož! Noož! Eto materijala za novu kolumnu.

 

 

 

Podsjetimo: Ante Tomić nije napisao niti jedan tekst o tome kako je Komšićeva biračka raja prijetila kolektivnim silovanjem Kolindi Grabar Kitarović, slanjem vehabija na Jadran, nabijanjem na kolac Draganu Čoviću te rušenjem Pelješkog Mosta. Radi se naime o prilično radikalnoj retorici, koja da je izgovorena na skupu bilo kojeg HDZ političara bi izazvala tone tekstova u RH. Isto tako niti jedan HDZ političar nikada nije izjavio da HVO nije činio ratne zločine i da je jedini bio na braniku antifašizma. Da su to ikada izjavili Tomić bi ih derao. No upravo to izjavljuju  Džaferović i Komšić za ABIH. Kako je Armija BIH ta koja nije činila zločine i kako je džihad te armije, koja se u ratu borila kako sami govoraše za “Prostor džihada” u suštini antifašizam. HVO nije rušio tornjeve u Americi rujna 2001. Pripadnici ABIH jesu. I ništa to ne zanima Antu.

No zanima ga aranžman nekakvog rođendana s Radobolje.

Iz toga zaključujemo što o profesionalnom kritičaru društvene stvarnosti Anti Tomiću?

Kakav je položaj Hrvata u BIH, govori i taj podatak, da lider jednog naroda u BIH, izgleda mora tražiti dozvolu od NGO sektora u Hrvatskoj, smije li slaviti vlastiti rođendan, tko će sve biti na njemu i kakav dezen na rođendanu smije biti te što mu sve prijatelji, među kojima je očito mnogi kretenoid tipa Todorić&Co, smiju donijeti na poklon. Makar to bio i nekakav idotski, neoaristokratski wannabe grb.

Naglasimo da  torta prije donošenja bilo kojem političaru u BIH, od sada mora proći mišljenje Borisa Dežulovića, Tomića Ante i Viktora Ivančića a Dodik prije svakog polijetanja helikopterom mora čekati odobrenje od Slobodne Dalmacije.

 

 

guest
nije obvezno
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x