Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Kazneno prijavio Dodika jer je helikopterom išao na Čovićevu zabavu

Must Read

Odbornik u Skupštini Grada Banja Luka i član Glavnog odbora PDP-a Ivan Begić je podnio kaznenu prijavu protiv Milorada Dodika i Bobana Kusturića koji je prvi član posade Helikopterskog servisa RS-a, a sve zbog korištenja helikoptera u privatne svrhe.

Naime, Dragan Čović je u četvrtak u Mostaru proslavio 65. rođendan, na koji je lider SNSD-a i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske Milorad Dodik stigao vladinim helikopterom, javlja Direktno.

Begić je naveo da protiv njih podnosi kaznenu prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja te da je “njihova bahatost i bezobrazluk prevršila svaku mjeru.”

“Mi, narod Republike Srpske, plaćamo Dodiku vozikanja avionima i helikopterima, da bi on usput izmislivši službeni posjet, išao na zabavu kod svog, isto tako bahatog prijatelja Dragana Čovića”, rekao je Begić.

Dalje naglašava da u periodu dok suše uništavaju plodnu zemlju Republike Srpske, Milorad Dodik helikoptere koristi za privatne potrebe.

DJED PARTIZAN, OTAC BIO U VRS: Mladog hrvatskog političara iz Banje Luke proglasili ustašom, on najavio tužbu

 

- Advertisement -

6 COMMENTS

    • Srpski sud srpskog naroda u genocidnoj tvorevini nastaloj na krvi Hrvata i Bošnjaka tzv.rs proglasiće ovog momka ustašom…draganče neće biti protiv..

  1. a jesi i ti neki 😀Dodo ti zapravo zagovara posla za svoje ovdje kod nas, tamo mu narod gladan nestalo opanaka bre😁a potrošila se zaliha ratne pljačke . U srcu uzpanije npr u Širokom brigu samo u jednom Restoranu došla 4 momka Srbi iz entiteta rs, a nema građevine u Humskoj zemlji gdje radnici nisu Muslimani. Njima je Hercegovina obećana zemlja , triba zivit a ovdi na miru odrade i dobro zarade .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -