Published On: Ned, kol 22nd, 2021

Unosan posao: Mladi dinamovac odlazi u Francusku

Dinamo će za Majera dobiti 12 milijuna eura, a postoji mogućnost da ta cifra s raznim bonusima postane i veća. Sve do 15 milijuna eura. Ukoliko bi se bonusi ispunili, Majer bi bio peti najskuplji dinamovac.

Kao što se ranije najavljivalo, Lovro Majer odlazi iz Dinama!

Potvrdio je to i trener Dinama Damir Krznar. Jedan od stožernih igrača zagrebačkog kluba karijeru će nastaviti u francuskom prvenstvu, u Rennesu. Već tijekom ovog tjedna Majer bi se trebao pojaviti u svom novom klubu gdje će odraditi liječnički pregled i potpisati novi ugovor.

Dinamo će za Majera dobiti 12 milijuna eura, a postoji mogućnost da ta cifra s raznim bonusima postane i veća. Sve do 15 milijuna eura. Ukoliko bi se bonusi ispunili, Dinamo bi dosad zaradio više samo na Modriću, Pjaci, Olmu i Gvardiolu. Opasno društvo…

Iako Dinamo nema identičnog igrača za zamjenu, izgledno je kako će njegovu ulogu u Dinamu ponajviše preuzeti Luka Ivanušec, no u drugačijim formacijama konkuriraju još trojica igrača: Amer Gojak, Marko Bulat i Marko Tolić.

Majer je u Dinamo stigao prije tri godine iz Lokomotive za dva i pol milijuna eura, a zabio je 19 golova u 98 utakmica, prenose 24sata.hr.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare