Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Dodik došao na Čovićev rođendan, sletio avionom na stadion Zrinjskog…

Must Read

Na  zabavi održanoj u Ljetnikovcu Radobolja u Mostaru prisutan je bio uži krug prijatelja šefa HDZBIH, među ostalima ministar vanjskih i europskih poslova BiH Gordan Grlić Radman, srpski član Predsjedništva Bih Milorad Dodik, lider SBB-a Fahrudin Radončić i drugi.

Dodik je u Mostar došao helikopterom koji je sletio na travnjak stadiona HŠK Zrinjskog, a na Čovićevu rođendansku feštu otišao je nakon što je održao sastanak sa srpskim udrugama u Mostaru gdje je razgovarao o položaju svog naroda u HNŽ-u.

Prisutne su  navodno zabavljali Halid Bešlić i Klapa Intrade, a posebnu pažnju gostiju privukla je i  torta kojom su prijatelji iznenadili šefa HDZ-a BiH.

Foto: Dnevni.ba

Rođendanska torta je, kako se može vidjeti na fotografiji koju je objavio Dnevni list, ukrašena grbom obitelji Čović.

“U plavom polju zlatni koračajući lav drži mač u desnici. Glava štita raskoljena. Desno crveno-srebrena šahovnica, lijevo u srebrenom polju crveni latinski križ. Plašt crveno-srebren i plavo-zlatan. Na kacigi s vijencem (crven-srebren-plavi-zlatni-crven-srebren) stoji orao uzdižućih krila, zlatno naoružan, u kandžama drži poskoka. Grb obitelji Čović 14. lipnja ove godine registriran je u Registru obiteljskih grbova Heraldic arta u Rijeci”, navedeno je.

Čović se prisutnima obratio govorom, u kojem se jednostavno zahvalio svojim prisutnima.

Lider HRS-a kako vidimo nije bio na tulumu,  a prilično se oštro obrušio  na rođendansku poklon tortu:

Dodik je kako vidimo jako popularan gost među konobarima Radobolje

 

- Advertisement -

42 COMMENTS

  1. Cek, prije 7 dana Hercegovina gori, frajer neda helikopter za gasenje pozara, a sad on dolazi helikopterom u tu istu Hercegovinu na zabavu. Ludilo. 🙂

  2. …ali pazi mu fol nekakvog porodicnog grba,kao da je Vojvoda od Wellingtona,a ne seljacina iz kamenjara koja prije rata nije imala gace na guzici…ono kad se papak nakrade para pa pocne izigravati silu i plemstvo.

  3. Lik stavio nekakav izmisljeni porodicni grb na tortu,kao da je Vojvoda od Wellingtona,a ne bivsi sibicar i propalica koji je lopovlukom i kradjom steko sve ovo sto danas ima…sada jos poceo da glumi nekakvo plemstvo jbt. hahahahahahaha…

  4. Skorojevići moraju iskazat posebnost. Dosad su se kitili sveučilišnim titulama evo sad izmišljaju si grbove kao pravi aristokrati.

  5. Ovo skroz slici na vrijeme kad se slavio dan mladosti u čast Titovog rođendana. Onda je bio Partizanom stadion JNA, a sada Zrinjskog. Onda Broz sada Čović, Dodik je sigurno donio štafetu!

    • Što jeli to nešto nije u redu? Ako si dao pionirsku zakletvu onda si ju dao , osobno jesam i nema ništa ružno u prisezanju iste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -