Published On: Ned, kol 22nd, 2021
#3rd |

Dodik došao na Čovićev rođendan, sletio avionom na stadion Zrinjskog…

Na  zabavi održanoj u Ljetnikovcu Radobolja u Mostaru prisutan je bio uži krug prijatelja šefa HDZBIH, među ostalima ministar vanjskih i europskih poslova BiH Gordan Grlić Radman, srpski član Predsjedništva Bih Milorad Dodik, lider SBB-a Fahrudin Radončić i drugi.

Dodik je u Mostar došao helikopterom koji je sletio na travnjak stadiona HŠK Zrinjskog, a na Čovićevu rođendansku feštu otišao je nakon što je održao sastanak sa srpskim udrugama u Mostaru gdje je razgovarao o položaju svog naroda u HNŽ-u.

Prisutne su  navodno zabavljali Halid Bešlić i Klapa Intrade, a posebnu pažnju gostiju privukla je i  torta kojom su prijatelji iznenadili šefa HDZ-a BiH.

Foto: Dnevni.ba

Rođendanska torta je, kako se može vidjeti na fotografiji koju je objavio Dnevni list, ukrašena grbom obitelji Čović.

“U plavom polju zlatni koračajući lav drži mač u desnici. Glava štita raskoljena. Desno crveno-srebrena šahovnica, lijevo u srebrenom polju crveni latinski križ. Plašt crveno-srebren i plavo-zlatan. Na kacigi s vijencem (crven-srebren-plavi-zlatni-crven-srebren) stoji orao uzdižućih krila, zlatno naoružan, u kandžama drži poskoka. Grb obitelji Čović 14. lipnja ove godine registriran je u Registru obiteljskih grbova Heraldic arta u Rijeci”, navedeno je.

Čović se prisutnima obratio govorom, u kojem se jednostavno zahvalio svojim prisutnima.

Lider HRS-a kako vidimo nije bio na tulumu,  a prilično se oštro obrušio  na rođendansku poklon tortu:

Dodik je kako vidimo jako popularan gost među konobarima Radobolje

 

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x