Petak, 3 svibnja, 2024

USKOK-ovi istražitelji nakon pretresa dokaze iz kuće Kazimira Bačića iznosili u ambalaži za brojač novca

Must Read

Uskok i policija od jutros provode pretrage na više lokacija povezanih s uhićenim suradnicima bivšeg gradonačelnika Milana Bandića i glavnim ravnateljem HRT-a Kazimirom Bačićem, piše Jutarnji list. 

Policija je tako još jutros izvršila pretres Bačićeve kuće na Tuškancu, a prizore pretresa snimio je naš fotoreporter Marko Todorov. Kako se može vidjeti, istražitelj je dokazni materijal iz Bačićeve kuće iznosio je u kutiji u kojoj je originalno bio zapakiran uređaj za brojanje novčanica BCS-160. Jesu li istražitelji tu kutiju donijeli sa sobom na pretres ili su je zatekli u kući, nije poznato.

Policija i Uskok također su ušli i u ured Kazimira Bačićev na Prisavlju. Po neslužbenim informacijama uhićen je zbog sumnje da je trgovao utjecajem u zamjenu za stan u Radićevoj ulici u centru Zagreba, koji mu je kao mito navodno dao također uhićeni poduzetnik Milan Lončarića.

Podsjetimo, i Bačićeva imovinska krtica poprilično je impresivna. U njoj iznos bruto mjesečne plaće od nešto više od 40.500 kuna, odnosno oko 24.850 kuna neto, te nekretnine među kojima su čak pet stanova i tri kuće, poslovni prostor u Dubrovniku, apartman u Selcima i jedanaestmetarska brodica.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -