Četvrtak, 2 svibnja, 2024

JAZAVAC NEMA GRANICE: Na Milanovićevu rečenicu da je “očuh njegove majke bio u Gradiški” Mesić je priupitao ‘Stražar?‘

Must Read

I umjesto da šuti zbog svojih sramnih izjava o Jasenovcu, o NDH, da kao zmija se skrije zbog uloge u BIH kada je postrojavao neke od jedinica koje su počinile najgore zločine u ime našeg naroda, umjesto da bude procesuiran na sudovima u RH zbog podrivanja ustavnog položaja Hrvata u BIH i podrške politikama koje  u svojim uredima drže totalitarne, ustaške i Titove portrete,  on je našao za shodno izrugivati se obiteljskoj tragediji hrvatskog predsjednika. I sudbini čovjeka koji je bio u logoru Gradiška. Ne kao Mesić zbog kriminala, nego zbog tog jer je bio protiv NDH. One kvislinške njemačke plaćeničke tvorevine koja je stvorila Jasenovac. Jasenovac u kojem je, da se imalo poštuju žrtve, Mesiću odavno trebao biti zabranjen pristup.

Njegova ustaška retorika 90-ih, njegovo ratno huškanje na Srbe 90-ih nemjerljivi su s retorikom koju je imao Šešelj i imali su daleko veći utjecaj na zločine koji su se potom dogodili.

Njegov čin veleizdaje države nezapamćen je u modernoj povijesti Europe.

Njegova privola da primi nagradu grada šovinizma, koji je netom prije zabranio Orhana Pamuka, samo je dokaz do kakvih niskih levela građanstva je palo hrvatsko društvo u RH, kada je ovog nacistu, srbofaga i izdajnika Hrvata van RH dva puta biralo za predsjednika.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mreža mira BIH i USAID promoviraju ustaštvo i silovanja logorašica. Na taj način brutalno sramote životno djelo velikog Gorana Bubala

  Goran Bubalo bio je anđeo mira i pomirenja u našoj zemlji. Rođen je 1972. godine u Čapljini. Posebno je detaljno bio...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -