Petak, 3 svibnja, 2024

Vlada HNŽ-a domovima zdravlja upućuje još 3 milijuna KM za liječenje oboljelih od korona virusa

Must Read


Vlada Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) dala je, u ponedjeljak tijekom sjednice, suglasnost na Izmjene i dopune Financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a za 2021. godinu.

Sredstva prenesena iz ranijeg razdoblja u iznosu od 3 milijuna KM bit će transferirana ugovornim domovima zdravlja za financiranje zdravstvenih usluga liječenja osiguranika oboljelih od COVID-19, istaknuto je tijekom sjednice.

Razmatrajući aktualnu pogoršanu epidemiološku situaciju, uoči današnjeg sastanka županijskih predsjednika Vlada s čelnicima Vlade Federacije BiH, istaknuto je stajalište kako je, s ciljem zaustavljanja ubrzanog širenja koronavirusa, potrebno za cijeli prostor Federacije, pa i države, jednoobrazno urediti kretanje ljudi i roba.

Također je naglašeno kako bi na isti način trebalo urediti i rad svih ugostiteljskih objekata, dok bi pitanja školstva, kulturnih i drugih sadržaja uređivale županije i jedinice lokalne samouprave sukladno epidemiološkoj situaciji. Vlada je iznova pozvala na dosljedno poštivanje svih mjera koje su na snazi.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -