Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Neymar: Messiju prepuštam svoju poziciju, sljedeće sezone moramo igrati zajedno

Must Read

Nakon što je s dva gola srušio Manchester United (3:1) u petom kolu Lige prvaka Neymar je poručio da sljedeće sezone želi igrati s Messijem.

Neymar, najbolji brazilski nogometaš, igrao je s najboljim argentinskim igračem u Barceloni od 2013. do 2017. godine. Prije tri godine je otišao u PSG zbog veće plaće, ali i bitnije uloge u momčadi, piše Index.hr.

“U ovom trenutku najviše što želim je zaigrati opet s Messijem”, rekao je 28-godišnji Brazilac.

Neymar se ove godine povezivao s povratkom u Barcelonu, ali katalonski klub nema dovoljno novca za igrača kojeg je 2017. godine prodala za svjetski rekord od 222 milijuna eura.

S druge strane, Messi je nezadovoljan u Barceloni i početkom ove sezone je zatražio raskid ugovora koji mu traje do kraja sezone. Ostao je u Barceloni, ali vjerojatno će na kraju sezone otići iz kluba u kojem je cijelu profesionalnu karijeru.

“Želim igrati s njim. Ako želi, prepustit ću mu i moju poziciju. Sljedeće sezone mi moramo igrati zajedno, to je sigurno.”

S dva gola Unitedu Neymar je stigao do 38 golova u Ligi prvaka i od njegovog debija 2013. godine u najjačem natjecanju više golova imaju samo Cristiano Ronaldo (79), Robert Lewandowski (60) i Messi (59)./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -