Published On: Čet, pro 3rd, 2020

Neymar: Messiju prepuštam svoju poziciju, sljedeće sezone moramo igrati zajedno

Nakon što je s dva gola srušio Manchester United (3:1) u petom kolu Lige prvaka Neymar je poručio da sljedeće sezone želi igrati s Messijem.

Neymar, najbolji brazilski nogometaš, igrao je s najboljim argentinskim igračem u Barceloni od 2013. do 2017. godine. Prije tri godine je otišao u PSG zbog veće plaće, ali i bitnije uloge u momčadi, piše Index.hr.

“U ovom trenutku najviše što želim je zaigrati opet s Messijem”, rekao je 28-godišnji Brazilac.

Neymar se ove godine povezivao s povratkom u Barcelonu, ali katalonski klub nema dovoljno novca za igrača kojeg je 2017. godine prodala za svjetski rekord od 222 milijuna eura.

S druge strane, Messi je nezadovoljan u Barceloni i početkom ove sezone je zatražio raskid ugovora koji mu traje do kraja sezone. Ostao je u Barceloni, ali vjerojatno će na kraju sezone otići iz kluba u kojem je cijelu profesionalnu karijeru.

“Želim igrati s njim. Ako želi, prepustit ću mu i moju poziciju. Sljedeće sezone mi moramo igrati zajedno, to je sigurno.”

S dva gola Unitedu Neymar je stigao do 38 golova u Ligi prvaka i od njegovog debija 2013. godine u najjačem natjecanju više golova imaju samo Cristiano Ronaldo (79), Robert Lewandowski (60) i Messi (59)./HMS/