Četvrtak, 16 svibnja, 2024

TEGELTIJA: U Sarajevu sam izložen ugrožavanju fizičkog i osobnog integriteta

Must Read

Predsjednik Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH Milan Tegeltija objavio je na svom Facebook profilu tekst u kojem navodi da je obavljanje njegove dužnosti predsjednika VSTV-a izloženo izuzetno jakom protuustavnom i protuzakonitom ugrožavanju fizičkog i osobnog integriteta.

Navodi da je sve s ciljem eliminacije s mjesta predsjednika, a što, kako piše, iako potpuno neustavno i nezakonito, nailazi na odobravanje jednog dijela javnosti, medija, pa i, kako ističe, dijela međunarodne zajednice i OHR-a.

Zato, kako kaže, nažalost, postavlja jedno osnovno pitanje.

– Mogu li u tako nemogućim, opasnim, protuustavnim i elementarno nesigurnim uvjetima fizički dalje biti prisutan u Sarajevu ili FBiH uopće, a da ne budem dozvoljena meta svake moguće nezakonitosti, uključujući u nekoj krajnjoj liniji i ugrožavanje mog života – napisao je Tegeltija.

Kaže da je postalo posve jasno, kada je u Sarajevu ili FBiH, da je dozvoljena meta svake moguće nezakonitosti bez ikakvih granica.

– Svaka moguća nezakonitost ili nezakoniti napad na mene postaje potpuno dozvoljen, pa čak i poželjan – istaknuo je Tegeltija.

 

Log into Facebook

null

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

MANJE OD OTPREMNINE SREDNJEVISOKOM ŠEFU NEKE ŽNJ UPRAVE: Hrvatska Vlada nagradila Baby Lasagnu s tek 50.000 eura

Tehnička hrvatska Vlada je na sjednici u četvrtak donijela odluku o dodjeli novčane nagrade Marku Purišiću, umjetničkog imena Baby...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -