Nedjelja, 28 travnja, 2024

KAKO JE SLATKA I LIJEPA CENZURA KADA ŠEHER CITY ŠUTI O KOMŠIĆVCIMA: Upit koji smo poslali na objektivni portal Klix

Must Read

Poštovani, radimo istraživanje na temu “nesankcioniranja Cenzure u  BIH”, koja je Aneksom 4 kao i BH zakonoima kažnjiva i  zabranjena, te vas molimo kratki odgovor, kao novinara Klix.ba  na naš upit:

Bi li za klix.ba bila zanimljiva vijest, za naslovnice i objave da:

  1. Savjetnik Dragana Čovića tijekom Čovićevog predsjedanja državom  poziva na fitičke obračune s Bošnjacima i Srbima? Da ili Ne?
  2. Savjetnik Milorada Dodika tijekom Dodikovog predsjedanja državom  poziva na fitičke obračune s Bošnjacima i Hrvatima? Da ili Ne?
  3. Savjetnik Šefika Džaferovića tijekom njegovog upravljanja državom poziva na fizičke obračune s Hrvatima a potom i Srbima? Da ili Ne?
  4. Savjetnik Željka Komšića tijekom njegovog upravljanja državom poziva na fizičkeo obračune s Hrvatima a potom i Srbima? Da ili Ne?
Peto pitanje je opcionalno, niste dužni odgovoriti: 
  • 5. Ukoliko bi savjetnik Željka Komšića  – koji je nominalno “hrvatski član predsjedništva” pozivao na fizičke obračune s Hrvatima, a potom i sa Srbima, bi li takav događaj mogao biti predmet političke analize vašeg Objektivnog Medija? Budući da se radi o fenomenu  – savjetnik hrvatskog člana poziva na obračun s Hrvatima.

*Podsjećamo vas da je Cenzura, prema Ustavu BIH zabranjena u BIH. I da na portalima imate vijest o tome što piše u javnom prostoru savjetnik Željka Komšića.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Željezničar nakon poraza od Posušja panično lovi opstanak

Nogometaši Željezničara osvojili su važne bodove u borbi za opstanak svladavši ekipu GOŠK-a u Gabeli s 2:1, u 29....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -