Published On: Pet, ruj 18th, 2020

KAKO JE SLATKA I LIJEPA CENZURA KADA ŠEHER CITY ŠUTI O KOMŠIĆVCIMA: Upit koji smo poslali na objektivni portal Klix

Poštovani, radimo istraživanje na temu “nesankcioniranja Cenzure u  BIH”, koja je Aneksom 4 kao i BH zakonoima kažnjiva i  zabranjena, te vas molimo kratki odgovor, kao novinara Klix.ba  na naš upit:

Bi li za klix.ba bila zanimljiva vijest, za naslovnice i objave da:

  1. Savjetnik Dragana Čovića tijekom Čovićevog predsjedanja državom  poziva na fitičke obračune s Bošnjacima i Srbima? Da ili Ne?
  2. Savjetnik Milorada Dodika tijekom Dodikovog predsjedanja državom  poziva na fitičke obračune s Bošnjacima i Hrvatima? Da ili Ne?
  3. Savjetnik Šefika Džaferovića tijekom njegovog upravljanja državom poziva na fizičke obračune s Hrvatima a potom i Srbima? Da ili Ne?
  4. Savjetnik Željka Komšića tijekom njegovog upravljanja državom poziva na fizičkeo obračune s Hrvatima a potom i Srbima? Da ili Ne?
Peto pitanje je opcionalno, niste dužni odgovoriti: 
  • 5. Ukoliko bi savjetnik Željka Komšića  – koji je nominalno “hrvatski član predsjedništva” pozivao na fizičke obračune s Hrvatima, a potom i sa Srbima, bi li takav događaj mogao biti predmet političke analize vašeg Objektivnog Medija? Budući da se radi o fenomenu  – savjetnik hrvatskog člana poziva na obračun s Hrvatima.

*Podsjećamo vas da je Cenzura, prema Ustavu BIH zabranjena u BIH. I da na portalima imate vijest o tome što piše u javnom prostoru savjetnik Željka Komšića.