Utorak, 21 svibnja, 2024

Ono kad Turistička zajednica HNŽ-a Hercegovinu reklamirala fotografijom austrijskih vinograda

Must Read

U vrijeme najtežeg pada turizma u Hercegovini, koji je zbog epidemioloških mjera i nemogućnosti dolaska stranih turista oslonjen samo na domaće goste, Turistička zajednica HNŽ-a je billboard plakatima uz ceste i objavama na društvenim mrežama Hercegovinu reklamirala slikom austrijskih vinograda, pod sloganom “Doživi Hercegovinu”.

Ovaj potez mnogi su osudili i nazvali neodgovornim.

Direktor Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanske županije Andrija Krešić za Klix.ba kaže kako se radi o greški koja se, kako priznaje nije smjela dogoditi, a posebno u vrijeme kad je turizam na koljenima i kad je potrebno promovirati domaće ljepote.

Priznaje da je on odobrio sliku austrijskog vinograda misleći kako se radi o nekom detalju iz Hercegovine i kako je smatrao da se radi o zaista lijepoj slici, ali nije znao da je to fotografija za koju je kako i sam kaže utvrđeno zaista sa stranice turističke zajednice iz Beča.

Neki dan se pojavila ta informacija i utvrdili smo da je zaista fotografija s turističke zajednice Beča. S osobom koja je to radili obavili smo razgovor, i ne znamo što ćemo dalje. Pogotovo meni smeta, što je to agencija koja nam je radila promidžbeni materijal kad smo radili vinsku cestu i ima preko 5.000 fotografija, a stavila je tuđu, ne mogu to oprostiti nikako, kaže Krešić za Klix.

Na oglašavanje je po njegovim riječima Turistička zajednica s ciljem promocije turizma u Hercegovini za 2020. godine izdvojila 20.000 KM i ovakvu grešku nije mogla ni zamisliti.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Francuska protiv saveznika, podržala sud u Haagu protiv Netanyahua

Francuska podržava Međunarodni kazneni sud (ICC) i ‘borbu protiv nekažnjivosti’, priopćilo je francusko ministarstvo vanjskih poslova nakon što je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -