Utorak, 28 svibnja, 2024

OD 9. DO 14. OŽUJKA Vlada HNŽ pokrovitelj “Napretkova tjedna kulture”

Must Read

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko – neretvanske županije sastao se s Miroslavom Landekom, dopredsjednikom Hrvatskog kulturnog društva ”Napredak” i predsjednikom organizacijskog odbora Napretkovog tjedna kulture, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Dopredsjednik Landeka upoznao je predsjednika Hercega o održavanju manifestacije „NAPRETKOV TJEDAN KULTURE“ u sklopu kojeg će od 9 do 14. ožujka 2020. godine u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače biti održani koncerti, izložba, promoviranje zbirke pjesama, te Okrugli stol o temi “Izazovi modernog hrvatskog jezika”.

Herceg je izrazio je zadovoljstvo što će Grad Mostar i Hercegovačko-neretvanska županija biti domaćini spomenutim kulturnim događanjima, poglavito Okruglom stolu koji se održava u mjesecu hrvatskog jezika.

”HKD Napredak jedno je od onih nacionalnih kulturnih društva kojega je Vlada Hercegovačko-neretvanske županije prepoznala kao istinskog promotora kulture i očuvanja kulturne baštine. Osobno i u ime Vlade Hercegovačko-neretvanske županije ističem kako smo ponosni biti generalni pokrovitelj ovog događaja te kako, sukladno mogućnostima, podupiremo svaki rad i djelovanje koje unaprjeđuje i promovira našu kulturu”, naglasio je Herceg.

Landeka je zahvalio Hercegu na kontinuiranoj potpori organiziranju Napretkovih kulturnih sadržaja, ali i potpori koju ova Vlada kontinuirano pruža važnim kulturnim događanjima u Gradu Mostaru i Županiji./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -