Nedjelja, 12 svibnja, 2024

NA JAVNOJ TV MONSTRUM PROPAGIRA SVOJU IDEOLOGIJU Ubojica Topalović: Oni su nama pokvarili Bajram ‘93, pa sam namjenski izabrao Badnju večer i Anđeliće

Must Read

Kako su krim-inspektori okončali potragu za ubojicom u selima iznad Konjica? Zašto je presuđena do tada najdulja kazna? Kome je nuđena „krvarina“? Kako je robijati 35 godina?

Jesu li počinitelja ubojstava, Muamera Topalovića, zatvorke rešetke i samica promijenili? Širi li ideje selefijskog reda u zatvoru?

Ubio je troje. Majka i sin su preživjeli su upad ubojice. Bilo je to uoči Božića. Svjedoče o tome u novoj epizodi serijala Krvni delikti Federalne TV.

– Tijekom 90-te godine, kada je došlo do sukoba između Srba i Muslimana, dogodio se na zadnji dan Ramazana, pa sam ja njima namjenski izabrao Božić, naveo je Topalović opisivajući motive zločina u kući Anđelić.

U serijalu Federalne televizije otkrijte odgovore na pitanja:

Kako su krim-inspektori okončali potragu za ubojicom u selima iznad Konjica? Zašto je presuđena do tada najdulja kazna? Kome je nuđena „krvarina“? Kako je robijati 35 godina? Jesu li počinitelja ubojstava, Muamera Topalovića, zatvorke rešetke i samica promijenili? Širi li ideje selefijskog reda u zatvoru?

Cijelu epizodu možete pogledati OVDJE.

 

Objavljivat ćemo ovu vijest za svaki Badnjak u nadi da će HRT jednom smoći snage objaviti ju: Znate li koja je veza između Komšića i ubojice obitelji Anđelić na Badnju večer u Konjicu? 

 

0 0 votes
Article Rating
- Advertisement -

14656 COMMENTS

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Znaju li Olga i Tamara nešto što Vučić ne zna? Oktroirana prva dama Ukrajine stigla u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska stigla je u nedjelju u Beograd, u prvi posjet nekog visokog ukrajinskog dužnosnika Srbiji od...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -