Petak, 3 svibnja, 2024

Lijanović demantirao pretres: "Mene nisu priveli. A ni mog brata također. Još."

Must Read

Zamjenik premijera Federacije BiH Jerko Ivanković Lijanović demantirao je informacije da je danas pretresen njegov ured u zgradi Vlade FBiH, te privatno imanje porodice Lijanović na Velikoj Glavici u Širokom Brijegu. Iz Narodne stranke “Radom za boljitak”, čiji je Lijanović potpredsjednik, priopćeno je da je Lijanović istaknuo da nisu istinite informacije o pretresu kompanije “Lijanović”, jer je riječ o pretresu neke druge kompanije.
“Riječ je o rutinskom pretresu službenih prostorija predsjednika FBiH. Ovo je očit politički pritisak zbog procesa promjene izvršne vlasti FBiH i nadam se da pripadnici istražnih organa neće pasti pod takav pritisak i da će svoj posao obaviti u skladu sa zakonskim procedurama”, rekao je Lijanović, koji je i federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.
Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu vrše pretres ureda predsjednika FBiH Živka Budimira po nalogu Tužiteljstva BiH, rekla je Budimirova savjetnica Laura Bošnjak.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

PRVI REDOVI NA MISAMA NISU DOKAZ DA POZNAJEŠ KRŠĆANSTVO: Hrvatski političari uporno Uskrs čestitaju u tjednu Velike muke Kristove

Predsjedavajuća Vijeća ministara BiH Borjana Krišto čestitala je Vaskrs svim vjernicima pravoslavne vjeroispovesti. – U svoje ime i u ime...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -