Četvrtak, 2 svibnja, 2024

U Mostaru danas novi sastanci u Aluminiju

Must Read

Sindikalisti Aluminija najavili su mogućnost novih prosvjeda ukoliko se na današnjem najavljenom sastanku s čelnicima Hrvatske demokratske zajednice konkretnije ne obznane načini na koji će se zbrinuti radnice i radnici, i riješiti obećanja o pregovorima s bankama u kojima su kreditno zaduženi.

Sindikat je ranije iznio zahtjeve radnika. Prije svega, oni traže zbrinjavanje radnika, uvezivanje radnog staža, otpremnine kao i rješavanje obveza prema bankama kroz reprogramiranje kredita koje radnici imaju. Radnici su već ranije obaviješteni kako je Krizni odbor kontaktirao sve banke u kojima radnici imaju kredite tražeći da se odgode termini plaćanja rata, prenosi N1.

Iz Hrvatske demokratske zajednice BiH je najavljeno kako će se ovoga tjedna održati sjednica Predsjedništva ove stranke na kojoj će se raspravljati upravo o Aluminiju.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

U LAŽI JE KRATKA KOSA: Dok lobira protiv Rezolucije, premijer Srbije “duboko” vjeruje da je historijski dogovor Srba i Bošnjaka moguć

Mandatar za sastav nove Vlade Republike Srbije Miloš Vučević izjavio je danas kako duboko vjeruje da je istorijski dogovor...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -