Nedjelja, 19 svibnja, 2024

NA SKUPU SOLIDARNOSTI S MIGRANTIMA Trojica migranata silovala djevojku, momak prebijen i vezan bio primoran gledati

Must Read

NA SKUPU SOLIDARNOSTI S MIGRANTIMA Trojica migranata silovala djevojku, momak prebijen i vezan bio primoran gledati

Objavljeno 26.03. – 10:40

Grkinja (23) i njen momak su pred sudom ponovo preživjeli scene iz listopada 2016, kada su ih na događaju organiziranom u ime solidarnosti s izbjeglicama napali migranti.

Djevojka je grupno silovana od strane trojice izbjeglica iz Alžira i Sirije, dok je njen momak bio pretučen i vezan i morao je sve gledati.

Djevojka je sa svojim momkom odlučila posjetiti događaj organiziran na Sveučilištu u Solunu kako bi se iskazala solidarnost s izbjeglicama.

Tijekom humanitarne žurke, studentkinja i njen dečko su prolazili kroz dvorište Sveučilišta, kada su ih iznenada napala trojica migranata s razbijenim flašama i vezali ih.

Izbjeglice su primorale ženu na oralni seks prijetnjama da će je ubiti zajedno s njenim momkom i zatim su je opljačkali, a sve se događalo dok je događaj za solidarnost s izbjeglicama u organizaciji studentskih grupa i političkih nevladinih organizacija i dalje trajao samo nekoliko metara od scene brutalnog zločina, prenosi Avaz.

Grčka policija je uspjela uhititi trojicu migranata. U stanu u kojem su živjeli migranti policija je pronašla drogu, 5.500 eura u gotovini i ukradeni nakit.

Prošlog tjedna sud u Solunu je osudio dvojicu migranata, dok će se trećem napadaču od devetnaest godina suditi kao maloljetniku./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -