Petak, 3 svibnja, 2024

Tuga u Šapcu: ‘Nazvat ćemo ulicu po njemu’

Must Read

U Šapcu, rodnom mjestu nedavno preminulog Šabana Šaulića vlada velika tuga među mještanima. Svi su voljeli “kralja narodne muzike” i mještani dolaze do njegove rodne kuće kako bi se po zadnji put pozdravili s njim.

“Nikad neće prežaliti našeg Šabana. Ovu ulicu nazvat ćemo po njemu, neka mu je laka zemlja”, rekli su samo kratko mještani, prenosi 24 SATA na svom portalu.

Podsjetimo, u rano nedjeljno jutro na autocesti A2 prema Dortmundu, u blizini Bielefelda dogodila se stravična prometna nesreća u kojoj su ozljeđene četiri osobe. Pjevaču je zbog nesreće pukla srčana aorta, a od zadobivenih ozljeda je preminuo u lokalnoj bolnici nekoliko sati kasnije.

Vozač koji je navodno izazvao sudar, turski je državljanin, a automobil kojim je počinio prekršaj nije u njegovom vlasništvu. Policija ga je uhitila i on i dalje tvrdi da nije kriv za ono što se dogodilo ozljeđenima, a ni preminulom Šabanu Šauliću. Za vrijeme tragične nesreće turak (34) vozio je pijan i bez vozačke dozvole.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -