Srijeda, 18 rujna, 2024

LIJEPA LJUBAVNA PRIČA: Kako je slatka Srpkinja Milica očarala Hrvaticu Anu

Vrlo
Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić (43) i njena nekoliko godina mlađa partnerica Milica Đurđić, uskoro postaju roditelji.

Kako piše Blic, Milica je išla na izvantjelesnu oplodnju. Već nekoliko mjeseci se ne pojavljuje s Anom Brnabić u javnosti, kako se doznaje iz Kliničkog centra Srbije gdje ona radi, već je uzela porodiljni dopust.

– Premijerka i dalje ostaje pri stavu da ne priča o privatnom životu. U svakom slučaju hvala na lijepim željama – rekli su za srpsku Gloriju u Aninom kabinetu. Nisu otkrili kojeg je spola beba koju Ana i Milica očekuju.

Bilo je iznimno zanimljivo promatrati jedno od prvih službenih putovanja srpske premijerke i to u Norvešku gdje je povela svoju partnericu Milicu. Tijekom službenog posjeta ovoj skandinavskoj zemlji Ana Brnabić, koja inače potječe iz Baške na otoku Krku, partnericu je vodila i na izložbu svjetski poznate umjetnice Marine Abramović koja će se održati u umjetničkom centru ‘Heni Onstad’ u Oslu.

– Njih dvije cijene rad poznate umjetnice, ali Milica je naročito poštuje. Ana je bila sretna kad je shvatila da se datum održavanja izložbe poklopio s datumom njezinog posjeta Norveškoj. To je retrospektivna izložba Marine Abramović pod nazivom ‘The Cleaner’, u okviru koje će biti izloženo više od 120 njezinih radova nastalih tijekom posljednjih 50-ak godina, a nakon izložbe bit će organizirana i večera za odabrane goste.

Kako piše alo.rs predsjednica srpske Vlade organizirala je za svoju partnericu Milicu automobil BMW i vlastitog vozača kako bi mogla obići grad dok Ana Brnabić bude zauzeta protokolarnim obavezama.

Ovo nije prvi put da srpska predsjednica Vlade vodi sa sobom i svoju partnericu. Zajedno su ove godine bile i na Eurobasketu u Turskoj, a Milica je pratila Anu i na otvaranju Muzeja suvremene umjetnosti u Beogradu, gdje ih je dočekao direktor muzeja Slobodan Nakarada.

Par je zajedno već osam godina, a očigledno da ni Anine brojne obaveze nisu ugrozile skladnu vezu, piše alo.rs.

– Ana i Milica su u ozbiljnoj vezi. Obje su posvećene karijeri, ali i jedna drugoj, što je vjerojatno prvi uvjet za stabilnu vezu kakvu su njih dvije izgradile tijekom zajedničkih godina. Baš su sretne i zaljubljene. Milica je lijepa, obrazovana, atraktivna i uspješna žena. Njih dvije su živjele zajedno prije nego je Ana postala premijerka, ispričao je svojevremeno jedan izvor srpskog Kurira.

Isti izvor otkrio je i kako je počela njihova veza.

– Sve je počeo sasvim spontano. Upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom gay klubu u centru Beograda. Razmjenile su kontakte i počele se sve češće viđati. Međutim, otkad je postala predsjednica Vlade, Brnabićeva je prorijedila pojavljivanje u javnosti s djevojkom, iako njihova veza nikad nije bila tajna za Anine najbliže rođake i prijatelje, završava priču izvor Kurira.

Sadašnja premijerka upoznala je politički vrh Srbije s djevojkom na jednoj ekskluzivnoj gala večeri, a tada je Ivica Dačić izvalio popriličnu neslanu šalu. Navodno je rekao: “Šteta što tako dobra riba ne voli muškarce”.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Obljetnica pokušaja oslobođenja Mostara od strane patriotskog Hamasa: Teroristi domorodci Hrvati ipak nisu iseljeni

Mostar – Dana 18. rujna slavimo nesvakidašnju obljetnicu – pokušaj osvajanja Mostara od strane patriotskog pokreta Hamasa koji je...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -