Subota, 27 travnja, 2024

Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni, hitno prevezen u bolnicu

Must Read

Nakon što mu je pozlilo u tijeku predstave, glumac Sergej Trifunović je nakon intervencije Hitne pomoći prebačen u Institut za kardio-vaskularne bolesti gdje se sada nalazi, saznaje Blic.

Glumcu je pozlilo samo nekoliko minuta nakon početka predstave Voz koja je trebala biti izvedena u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Sve je počelo uobičajeno, puna sala, glumci Sergej Trifunović i Voja Brajović na sceni, a onda nakon pet minuta odlaze jedan za drugim sa scene i dugo se ne vraćaju. Kad je krenulo komešanje, na scenu je ponovo izašao Sergej i izjavio da je pokušao da igra, ali da ne uspijeva jer se ne osjeća dobro i da moli publiku za razumijevanje, te da mora otkazati večerašnju predstavu.

Novosadska publika ga je ispratila aplauzom, a jedan dio publike je ostao da sjedi na svojim sjedištima u nadi da se radi o nekom kazališnom triku, javili su novosadski mediji.

Ipak, ubrzo je svima postalo jasno da je predstava ipak otkazana, a naročito nakon sirene hitne pomoći koja je došla na poziv, pa je glumac na nosilima iznesen u vozilo.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

BORJANA KRIŠTO IMA FOTO SA ŠLJEMOM: Tvrdi da tunel skraćuje vrijeme putovanja. Nijesmo znali…

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto nazočila je u petak probijanju glavne cijevi tunela ‘‘Novi‘‘ u sklopu projekta Mostarska...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -