Published On: Pon, lis 22nd, 2018

Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni, hitno prevezen u bolnicu

Nakon što mu je pozlilo u tijeku predstave, glumac Sergej Trifunović je nakon intervencije Hitne pomoći prebačen u Institut za kardio-vaskularne bolesti gdje se sada nalazi, saznaje Blic.

Glumcu je pozlilo samo nekoliko minuta nakon početka predstave Voz koja je trebala biti izvedena u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Sve je počelo uobičajeno, puna sala, glumci Sergej Trifunović i Voja Brajović na sceni, a onda nakon pet minuta odlaze jedan za drugim sa scene i dugo se ne vraćaju. Kad je krenulo komešanje, na scenu je ponovo izašao Sergej i izjavio da je pokušao da igra, ali da ne uspijeva jer se ne osjeća dobro i da moli publiku za razumijevanje, te da mora otkazati večerašnju predstavu.

Novosadska publika ga je ispratila aplauzom, a jedan dio publike je ostao da sjedi na svojim sjedištima u nadi da se radi o nekom kazališnom triku, javili su novosadski mediji.

Ipak, ubrzo je svima postalo jasno da je predstava ipak otkazana, a naročito nakon sirene hitne pomoći koja je došla na poziv, pa je glumac na nosilima iznesen u vozilo.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare