Subota, 27 travnja, 2024

VASIĆ: Prvo se raspada Federacija, pa BiH

Must Read

Izvršni tajnik SNSD-a Rajko Vasić ocijenio je da se bošnjačko-hrvatskim relacijama događa raspad Federacije BiH / FBiH /, koji bi mogao biti uvertira u raspad BiH, ukoliko međunarodna zajednica vrlo brzo ne prepusti odlučivanje domaćim izabranim predstavnicima.
Vasić je naveo da posljednji događaji u vezi s Vladom FBiH mogu poslužiti kao činjenica o tome kako je sarajevski politički krug uništio cijeli mandat radi svojih unutarnjih borbi, ili kao finale pokušaja da se hrvatski narod u Federaciji potpuno politički marginalizira, pa čak i kao jedna od najočitijih posljedica katastrofalnog intervencionizma međunarodne zajednice.
“Ako međunarodna zajednica, uključujući i Bruxelles, vrlo  brzo ne prepusti odlučivanje domaćim izabranim predstavnicima i institucijama u BiH, i ne napusti svoje tajne i javne favorite, raspad Federacije bit će tek uvertira u raspad BiH”, istakao je Vasić u pisanoj izjavi Srni.
On je naglasio da neprestano inzistiranje međunarodne zajednice na sporednim pitanjima u BiH dovodi do toga da se temeljna pitanja ne rješavaju, a užareno jezgra raspada povećava do granica kad se neće moći savladati.
 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nitko iz Al Qaede nije došao u WTC tornjeve i izveo žene i djecu. Pa opet ubojstvo 3000 Amerikanaca nije proglašeno genocidom

Dok pišemo ovaj tekst Željko Komšić suborac Al Qaede u BIH, točnije njen militantni podređenik koji je zarobljavao Hrvate...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -