Subota, 4 svibnja, 2024

"Sine, znam da si gay još od tvoje šeste godine"

Must Read

Internet je preplavila vijest o jednostavnoj gesti ljubavi oca prema njegovom sinu koji je homoseksualac. Srednjoškolac po imenu Nate je imao problem s obznanjivanjem svoje seksualne orijentacije svojim roditeljima.
Njegov “izlazak” je preduhitrio otac napisavši dirljivo pismo u kojem mu je objasnio da zna za njegovu gay orijentiranost već godinama i da mu to nije nimalo smetalo.
Slučajno sam čuo tvoj razgovor s Mikeom sinoć kad si mu otkrio da planiraš da mi kažeš da si gay’ kaže otac na početku svog pisma.
„Znam da si gay od tvoje šeste godine, a volio sam te otkad si se rodio“, objasnio je otac svoj odnos prema homoseksualnosti svog sina.
Pismo potpisano sa “tata”, otac je završio s dozom humora napisavši: “Tvoja mama i ja mislimo da ste ti i Mike divan par”.
Pismo se prvi put pojavilo na stranicama anti-homofobne organizacije FCKH8 na Facebooku i dosad je “lajkano” preko 70.000 puta i “podijeljeno” 42.000 puta, prenosi Dnevni avaz.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -