Četvrtak, 2 svibnja, 2024

DRAMA U KAMPU HRVATSKE Izbornik Zlatko Dalić prekrižio uvrijeđenog napadača i poslati će ga kući!?

Must Read

Hrvatska reprezentacija je na Svjetskom prvenstvu startala s pobjedom 2:0 protiv Nigerije, ali ipak nije sve idealno u našem taboru. Pojavio se problem s temperamentnim Dalmatincem Nikolom Kalinićem koji, kako smo dobili potvrdu, putuje kući, prenosi Tportal.hr

Puno zvijezda u svlačionici, a mjesta na terenu ima samo za njih 11. To je situacija s kojom se suoče sve reprezentacije na SP-u, nezadovoljstva ima i uvijek će biti. Nažalost, ništa drugačije nije ni u Hrvatskoj, jer prema zadnjim informacijama svojim statusom je razočaran Solinjanin Nikola Kalinić koji se već spakirao za odlazak. Tu informaciju potvrdio nam je i i zvor blizak Kaliniću što znači da je za Milanovog napadača nastup na SP završen.

Milanov napadač je navodno odbio ući u igru protiv Nigerije u 86. minuti pa je izbornik Dalić na travnjak poslao nezagrijanog Marka Pjacu.

Ovakve stvari nisu dobre za atmosferu u svlačionici i nije dobro u kadru imati takvog igrača pa će najvjerojatnije hrvatski izbornik okončati cijelu aferu tako što će se zahvaliti Kaliniću i poslati ga kući.

Tportal je pokušao doznati nove informacije od mjerodavnih ljudi u HNS-u, ali su nas zamolili da pričekamo službenu konferenciju, na kojoj ćemo više doznati i na kojoj će izbornik Dalić u društvu igrača, uoči treninga, dati izjavu na tu temu. Konferencija za medije hrvatske nogometne reprezentacije na rasporedu je u 17.15 sati u Roščino Areni.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

PENAVA: Ako se ne dogovorimo s HDZ-om, otvoreni smo i za nove izbore

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava izjavio je u četvrtak da je stranka, u slučaju da ne dođe do...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -