Četvrtak, 9 svibnja, 2024

Misterij se nastavlja: Melania otkazala sva dogovorena putovanja s Trumpom

Must Read

Gotovo mjesec dana prošlo je od posljednjeg pojavljivanja aktualne prve dame Amerike, prije negoli je, sasvim iznenada i nenajavljeno, završila na operaciji bubrega. Budući da se do sada tek oglasila putem svog službenog Twitter profila, javnost je itekako zabrinuta oko svega što se događa, a puno više informacija ne dobijaju niti od samog predsjednika, njezinog supruga Donalda Trumpa

Kada se Donalda Trumpa upita o zdravlju njegove supruge Melanije Trump, te postave pitanja zašto se ne pojavljuje u javnosti, on jednostavno odgovara da je ‘sve u najboljem redu’ te da ona budno sve prati iza zavjesa u Bijeloj kući.

No, sada to više nije niti smiješno niti simpatično. Njezina glasnogovornica tvrdi kako je pitanje dana kada će pojaviti u javnosti, iako je sada otkazala čak dva službena putovanja, na kojima je trebala biti pratnja Trumpu. Riječ je o sastanku G7 u Quebecu te Sjevernokorejskom summitu u Singapuru.

Zašto je to tako, nitko nije dodatno pojasnio, no njezina glasnogovornica Stephanie Grisham za CNN je rekla kako bi se danas, u ponedjeljak 4. lipnja, Melania ipak trebala pojaviti na događanju unutar Bijele kuće, gdje se organizira večera u čast obitelji vojnika, no, naravno, pristup medijima neće biti moguć.

Naravno, društvene mreže preplavili su GIF-ovi, ali i razne šale i pošalice na račun Melanije Trump – od hashtaga #WheresMelania, odnosno ‘gdje je Melania’, preko montaža boca mlijeka s njezinom fotografijom da je nestala, kakve se koriste kada zaista ljudi nestanu, pa do špekulacija kako je sam Trump preuzeo njezin Twitter te stavlja objave umjesto nje.

tportal.hr

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija će izaći jača, rekao je Vladimir Putin nakon polaganja prisege kao predsjednik

Usred aktualnog sukoba Rusije i Ukrajine, ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je uvjerenje u dostojanstveno prevladavanje sadašnjeg izazovnog razdoblja i snažniju...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -