Published On: Pon, lip. 4th, 2018

Strašna tragedija: Poginuli trener i igrač kluba Futsal Dinamo.

Na autocesti A1 iz smjera Jastrebarskog prema Zagrebu oko 01:30 po noći došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, kažu iz policije. Riječ je o igraču malonogometnog kluba Futsal Dinamo Oskaru Kadrnki i treneru Matiji Caparu, koji su se vraćali s turnira u Šibeniku.

Došlo je do slijetanja osobnog automobila, a još su dvije osobe završile s ozljedama. Jedna osoba je u Klaićevoj, a druga u KBC Sestre Milosrdnice. Na teren su došli i JVP Grada Zagreba i JVP Karlovac. Prema prvim informacijama, bili su u Renault Cliju daruvarskih tablica. Iz nepoznatog razloga su prešli preko odbojnika, a da ga nisu dotaknuli, zabili se u zaštitnu mrežu pa u betonski stup nadvožnjaka, prenose 24sata.

Matija Capar (33) bio je bivši proslavljeni reprezentativac koji je karijeru započeo u Promet Orkanu s kojim je osvojio prvenstvo i kup. Naslove je osvajao i s Nacionalom te Alumnusom, a u Futsal Dinamu bio je od 2015. U Futsal Dinamu je bio i trener kadetske momčadi.

Oskar Kadrnka bio je član kadetske momčadi Futsal Dinama.

– Strašna tragedija i gubitak i velika bol. Neka Bog da snage njihovim obiteljima, a njima miran počinak……, stoji u jednom od komentara ispod objave Futsal Dinama o nesreći.

– Ne mogu virovati, a još sinoć oko 22 sata smo bili zajedno u Šibeniku u dvorani na Meterizama, iskrena sućut obitelji poginuli, kaže drugi korisnik.

Više informacija bit će poznato nakon policijskog očevida.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer