Nedjelja, 5 svibnja, 2024

EU taji da će se Sannino sastati s Čovićem – iz HDZ-a se požurili pohvaliti

Must Read

Generalni direktor Generalne direkcije za proširenje u Europskoj komisiji (EK) Stefano Sannino boravit će u BiH od 25. do 27. veljače 2013. godine.
Sannino će se sastati s bh. dužnosnicima na državnoj i entitetskoj razini te političkim liderima s kojim će razgovarati o pitanjima u vezi s programom Europske unije.
Takođe, susrest će se i sa studentima u Sarajevu i prisustvovati konferenciji povodom 5. godišnjice Regionalnog savjeta za suradnju.
U utorak, 26. veljače, Sannino će se sastati s predsjednikom Vlade FBiH Nerminom Nikšićem, a u srijedu, 27. veljače, s predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Vjekoslavom Bevandom, priopćeno je iz Delegacije EU u BiH.
Zanimljivoo je kako je iz HDZ-a BiH priopćeno kako će se i predsjednik te stranke Dragan Čović sa Sanninom sastati u utorak, 26. veljače, u Sarajevu dok službeno priopćenje EU Delegacije spominje samo sastanke sa Nikšićem i Bevandom.
Da je nešto čudno oko posjete generalnog direktor Sannina potvrđuje i kako je u prvotnom pozivu medijima najavljen i sastanak s, vjerojatno odlazećim, predsjednikom Vlade RS Aleksandrom Džombićem, koji je kasnije samo izbrisan iz dnevnog reda.
Agencije, pak, prenose kako se Sannino danas sastao sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom, a na sastanku nije bilo Džombića.
(Dnevnik.ba)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -