Utorak, 7 svibnja, 2024

Stravična nesreća: Mladi par slavio kupovinu automobila i sa njim otišli u smrt

Must Read

Ana Veljković (29) i Bojan Knežević (30) poginuli su u noći između petka i subote u teškoj prometnoj nesreći u Ustaničkoj ulici u Beogradu. Nesreća se dogodila kad je Knežević, iz zasad nepoznatih razloga, „opelom” sletio s kolovoza i udario u stup.
– Momak je, kako se sumnja, vozio velikom brzinom. Iznenada je izletio s puta i najprije udario u prometni znak. Od siline udarca „opel” se okrenuo za 180 stupnjeva i omotao se oko stupa – piše Kurir.
Polovni automobil u kojem su stradali nesretni mladić kupio je nekoliko sati ranije. Zbog toga je pozvao Anu da zajedno izađu u grad da proslave.
Otišli su u jednu kavanu i malo su popili. Tragedija se dogodila pri povratku kući. Da zlo bude veće, jedan Kneževićev prijatelj koji je bio s njima u provodu, ali je išao svojim kolima, svratio je da jede i u povratku naletio na sudar!
Prizor na mjestu udesa šokirao je Kneževićevog prijatelja. Automobil je bio potpuno smrskan, a unutra su bila zaglavljena tijela njegovih prijatelja. Knežević je već bio mrtav.
Odmah je pozvao Bojanovu obitelj i obavijestio ih što se desilo. Bili su očajni. Na lice mjesta ubrzo su stigli Hitna pomoć, policija i vatrogasci.
Ana je bila teško ozlijeđena. Vatrogasci su morali da isjeku vozilo kako bi je izvukli iz automobila. Djevojka je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.
Veljkovićeva je bila u teškom stanju. Lječnici  su dali sve od sebe kako bi je spasli. Podlegla je ozljedama četiri sata poslije prometne nesreće.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Kako će zastupnici BH Hrvata koji budu glasali za izbacivanje Srba iz Vlade RH nazad kući za Ilindan ili Gospojinu?

Imate li vi neku ideju? Ili mislite da se oni više ne misle vraćati kući? Dobro Milas je ionako u...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -