Srijeda, 23 listopada, 2024

SARAJEVO: Dodik stigao u zgradu Predsjedništva BiH

Vrlo
Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik stigao je u zgradu Predsjedništva BiH gdje sudjeluje primopredaji odgovora na Upitnik Europske komisije.

Predsjedavajući i članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović, Bakir Izetbegović i Mladen Ivanić dočekali su jutros u Sarajevu predsjednika Europske komisije Jean-Claudea Junckera i europskog komesara za politiku proširenja i susjedstva Johannesa Hahna.

Predsjedniku Europske komisije Junkceru predsjedavajući Predsjedništva Dragan Čović i predsjedavajući Vijeća ministara Denis Zvizdić uručit će danas odgovore na Upitnik Europske komisije za pripremu Mišljenja o zahtjevu BiH za članstvo u Evropskoj uniji.

Prije ceremonije predaje odgovora na Upitnik Evropske komisije protokolom je predviđen bilateralni sastanak članova Predsjedništva BiH s predsjednikom Europske komisije i članovima delegacije Europske unije.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -