Published On: Sri, velj 10th, 2021

KOMŠIĆ NIJE HRVAT: Pripadnik je Ostalih i dokaz da se Sejdić i Finzi mogu kandidirati prema postojećem Ustavu

Odgovarajući svojedobno u Kanadi gdje je putovao o našem hrvatskom trošku, stanovitom i hrabrom kanadskom Hrvatu na opasku da je Komšić lažni građanin, da je uništio građansku opciju koalirajući s tekbir ideologijama, da je skinuo maske i da se ne može građanska ideja u BIH razvijati namirujući se isključivo na hrvatskim konstitutivnim pravima, Željko Bin Komšić udario je nisko. Prozvao je dotičnog Hrvata da mu je žena Rumunjka, te ga upitao što će sutra njegovo dijete u BIH biti, i koja će prava imati. Je li ono za njega Hrvat ili Rumunj, te se upitao što će sutra i njegovo Komšićevo dijete. Komšićeva partija jako je osjetljiva kada se spominje Komšićeva kćer, ovom su portalu slali molbe da se maknu tekstovi u kojem se pominje Komšićeva kćerka, no očito to za Komšića ne vrijedi.

On kada se pokušava obraniti od opaske da je prodao građansku ideju, da je koalirao s nacionalistima, suprotno programu koji nominalno pokušava prodati, proziva čovjeka za nacionalnost žene te udara na emocije spominjući djecu.

Tako je “Precjednikova kćer” zaštićena no tuđe nisu. Tako Precjednikova Ambasadorka smije prozivati i napadati mrtvu Čovićevu majku, sugerirajući da je zbog obitelji Čović onako katastrofalni stanje u KBC Mostar, nikako zbog sarajevskog harača, no Komšićevoj Ambasadorki ne smije se uputiti kritika da je korumpirana, niti ista smije biti pokladni Krnje. Kao ni Komšić. Čovići, Bešlići i Mire Ćorići mogu i poželjni su.

Režim.

Čisti režim.

Komšić međutim dok odgovara kanadskom Hrvatu namjerno propušta spomenuti jednu stvar. Komšićeva pokojna majka, koju ambasadorka nije prozivala, nije bila Hrvatica. Bila je Srpkinja.

Komšić je dijete miješanog braka. On je po svemu pripadnik Ostalih. On je Sejdić i on je Finci.

Komšić je kao pripadnik Ostalih, treći put hrvatski član Predsjedništva.

Ustav BIH je dakle dopustio djeci miješanih brakova da se kandidiraju za mjesto u Predsjedništvu iako nisu pripadnici hrvatskog naroda nego su pripadnici Ostalih. Problem Komšića nije što je pripadnik Ostalih. Hrvati nemaju ništa protiv tog da njihov predsjednik u BIH bude Židov, Arap, Kinez, Amerikanac. Hrvati samo traže da to ne bude Komšić. Netko kog biraju Bošnjaci. Ne zato što mrze Bošnjake. Nego zato što smatraju da je bilo dosta prakse da Bošnjaci budu jedini narod u svijetu koji bira dva Predsjednika BIH , dva predsjednika Federacije i jednog predsjednika Srpske. Ukupno pet predsjednika. Narod koji čini 50% BIH ne treba birati pet predsjednika. To je naprosto ružno i nije demokratski.

Komšić nije Hrvat. On je pripadnik Ostalih. Tri mandata Komšića u BIH govore u kojem je položaju hrvatski narod u BIH. U lošijem od Sejdića i Fincija. Jer Sejdić i Finzki skupina, skupina Ostalih, bije 10-u godinu u Predsjedništvu. Ljudi iz reda Ostalih, Danka Senadova Savić, Sven Alkalaj, Branimir Jukić, Martina bivša Hrvatica , i drugi biju nove diplomatske mandate.

Postoji još jedan dokaz da Komšić nije Hrvat. On se često hvali kako mu hrvatska putovnica ne treba pored bosanske. Međutim Krije od javnosti infomaciju da prilikom apliciranja za hrvatsko državljanstvo 1996 godine Komšić nije uspio dokazati da je Hrvat. Nije ispunio niti jedan od uvjeta. Poznavanje hrvatskog jezika, poznavanje hrvatske kulture niti je uspio prikupiti dokument u kojem stoji da se izjašnjava kao Hrvat. Ukratko odbijen je jer ničim nije potkrijepio svoje hrvatstvo. Govorimo o vremenu kada je Tuđmanova vlast mahom podijelila na tisuće hrvatskih državlanstava muslimanima u BIH hrvatskih korijena.

Hoćete još jedan dokaz da Komšić nije Hrvat?

U tri mandata nikada nije hrvatskom klubu u Domu naroda podnio veto poradi zaštite vitalnog nacionalnog interesa. Kako je to moguće?

Trebate još jedan dokaz?

Zovite BHRT – neka vam dostave snimku TV emisije u kojoj kaže da je Bosanac.

Napomena: Ovu argumentaciju u Parlamentima BIH trebali su iznijeti hrvatski političari. Oni koje plaćate draga molitvena skupino u šali zvana Hrvati. Ne mi. Nas ne plaćate. Al eto, možete izmoliti koji Očenaš za nas. Šta fali. Vaše političke amebe, parameciumi u parlamentima, i ovaj mjesec su povukli 4 milijuna maraka u plaćama. Mi bi za desetinu tog iznosa napravili najjači medij u državi. Jebite se molitvena zajednico. S Fratrizanima il bez njih.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x