Subota, 4 svibnja, 2024

Sarajevo: Uhićena osoba koja je ostavila dijete u kontejneru

Must Read

Nakon slučaja djeteta ostavljenog u kontejneru, koje je u nedjelju pronađeno u sarajevskoj općini Centar, danas je uhićenaa Dž. B. (1979) koja je navodno identificirana kao majka napuštenog djeteta.

“U nedjelju, 31. prosinca 2017. godine, u 17.25 sati u ulici Koševo, u kontejneru je pronađeno napušteno novorođenče. Radeći na rasvjetljavanju navedenog događaja, u srijedu 3. siječnja 2018. godine pronađena je i uhićena Dž. B. iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo napuštanje djeteta”, priopćeno je iz MUP-a KS-a.

Oni su još jednom napomenuli kako je beba hospitalizirana na Klinici za pedijatriju Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu, te da je u dobrom zdravstvenom stanju, javlja Radio Sarajevo.

“Uhićena je predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS-a, dok policijski službenici i dalje rasvjetljavaju cijeli slučaj”, zaključuje se u priopćenju.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -