Nedjelja, 19 svibnja, 2024

ŠVEDSKA: Policija uvjerena da je uhitila teroristu odgovornog za napad kamionom u Stockholmu

Must Read

Švedska policija izrazila je uvjerenje da je uhićena osoba odgovorna za napad kamionom u središnjem dijelu Stockholma, ali ne odbacuju mogućnost da ima još umiješanih.

“Ništa ne ukazuje na to da je u pritvoru pogrešna osoba, naprotiv, sumnje su sve jače usljed napretka istrage. Još ne možemo odbaciti mogućnost da je u napadu sudjelovalo još ljudi”, naveo je šef nacionalne policije Švedske Dan Eliasson.

On je, kako javlja reuters, kazao da je u tijeku ispitivanje naprave pronađene kod sjedišta vozača kamiona uporabljene u napadu u Stockholmu gdje su poginule četiri, a ozlijeđeno 15 osoba.

“U kamionu je pronađeno nešto i to na vozačevom sjedištu. U pitanju je tehnička naprava koja tu ne bi trebala biti. U ovom trenutku ne mogu reći je li to bomba ili neka vrsta zapaljivog materijala”, naglasio je Eliasson.

On je potvrdio da je napadač tridesetdevetogodišnji muškarac iz Uzbekistana./HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -