Nedjelja, 19 svibnja, 2024

NAJLUKSUZNIJE VJENČANJE U POVIJESTI AUSTRALIJE: Cura iz BiH udaje se za 34 godine starijeg multimilijardera

Must Read

Australski multimilijunaš, 74-godišnji Neville Crichton, čije se bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna australskih dolara, vjenčat će se sa svojom 34 godine mlađom zaručnicom, menadžericom u Christian Dioru, Nadi Hasandedić, čiji korijeni sežu u Bosnu i Hercegovinu.

Crichton se obogatio trgovinom luksuznim automobilima, a najpoznatiji je kao uvoznik Ferrarija za Australiju, piše Daily Telegraph.

Kako pišu australski mediji, bit će to najluksuznije vjenčanje u povijesti Australije, a održat će se 13. svibnja u Velikoj povijesno poznatoj dvorani Sveučilišta u Sydneyju.

Zbog velikog broja gostiju par je uočio jednu manu na ovoj dvorani izgrađenoj 1854. godine, a to je nedostatak toaleta. Kako bi njihov velik dan ostao svima u dobrom sjećanju, Neville Crichton ponudio je da iz vlastitog džepa financira izgradnju dodatnih toaleta.

Kako pišu australski mediji, ovaj pothvat će multimilijunaša koštati oko 20.000 dolara što je kap u moru troškova koje planira izdvojiti za vjenčanje čija je procjena oko milijun dolara.

Par je već pronašao mjesto na kojem će živjeti nakon vjenčanja, a to je njihova nova vila na koju su potrošili oko 33 milijuna dolara.

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

MACELJ: Jandroković odao počast žrtvama na najvećem stratištu bošnjačkog naroda. Osudio komunističke zločine vojske Franje Tuđmana vrhovnika hrvatske vojske pred kojim se 1945 povukla...

  Komemoracijom na zagrebačkom groblju Mirogoju u subotu je obilježena 78. godišnjica Bleiburga. Počast suradnicima Adolfa Hitlera i njihovim članovima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -