Published On: Uto, ožu. 28th, 2017

BILA JE “NAJBOLJA KUČKA” IKAD: U 90-ima su svi ludjeli za njom (i zbog nje), a evo kako je na kraju završila

Sjećate li se tko je bila Amanda Woodward? Zbog nje ste sigurno bili prikovani uz male ekrane.

Serija ‘Melrose place’ bila je pravi hit tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća, a likove iz serije i danas pamtimo. Jedna od najupečatljivijih svakako je bila Amanda Woodward, koju je utjelovila glumica Heather Locklear.

Amanda se pojavila na kraju prve sezone serije kao gostujući lik i postala stalni dio glumačke postave. Heather Locklear odigrala je ovaj lik toliko dobro da je dospjela na listu ‘najboljih TV kučki ikad’.

 

Tko je bila Amanda Woodward?

Lik je to ambiciozne žene koja ne preže od toga da uništi život čak i najboljim prijateljima samo kako bi ostvarila svoje ciljeve. Radila je kao izvršni menadžer u kompaniji D&D te je zagorčavala život svojoj podređenoj Alison Parker.

Amanda je imala i mračnu prošlost pa je zbog dečka psihopata lažirala svoju smrt i preselila se u Los Angeles. Kupila je kompleks apartmana u Melrose placeu u kojem je živjela s prijateljima s kojima je prošla gotovo sve – od ljubavi do ubojstva.

Njezina velika ljubav bio je Peter Burns, a njih su dvoje, navodno, poginuli u prometnoj nesreći, da bi se na kraju serije otkrilo da su živi, što dokazuje i scena njihova vjenčanja na egzotičnom mjestu.

Manje je poznato da je snimljen i nastavak serije ‘Melrose place’ 2009. godine u kojemu se Locklear ponovno pojavljuje kao Amanda, ali bez ikakvog objašnjenja zašto je živa i što je s Peterom.

Iz New Yorka se vratila u Los Angeles kako bi pokrenula novu kompaniju, ali i kako bi pronašla sliku koja ima milijunsku vrijednost, koju je od nje uzela Sidney Andrews, koja je ubijena na početku nove verzije serije.

Amanda je u seriji ‘zaratila’ s Ellom Simms, koja je nju gledala kao idola. Kada ju je Amanda otpustila, Ella se razočarala i osvetila se Woodwardovoj. Ispostavilo se da je slika koju je Amanda pronašla ukradena, te je ona uhićena, za što se osobno pobrinula Ella. Nova verzija serije ugasila se nakon 18 epizoda zbog loše gledanosti.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer