Published On: Uto, ožu. 28th, 2017

NAJLUKSUZNIJE VJENČANJE U POVIJESTI AUSTRALIJE: Cura iz BiH udaje se za 34 godine starijeg multimilijardera

Australski multimilijunaš, 74-godišnji Neville Crichton, čije se bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna australskih dolara, vjenčat će se sa svojom 34 godine mlađom zaručnicom, menadžericom u Christian Dioru, Nadi Hasandedić, čiji korijeni sežu u Bosnu i Hercegovinu.

Crichton se obogatio trgovinom luksuznim automobilima, a najpoznatiji je kao uvoznik Ferrarija za Australiju, piše Daily Telegraph.

Kako pišu australski mediji, bit će to najluksuznije vjenčanje u povijesti Australije, a održat će se 13. svibnja u Velikoj povijesno poznatoj dvorani Sveučilišta u Sydneyju.

Zbog velikog broja gostiju par je uočio jednu manu na ovoj dvorani izgrađenoj 1854. godine, a to je nedostatak toaleta. Kako bi njihov velik dan ostao svima u dobrom sjećanju, Neville Crichton ponudio je da iz vlastitog džepa financira izgradnju dodatnih toaleta.

Kako pišu australski mediji, ovaj pothvat će multimilijunaša koštati oko 20.000 dolara što je kap u moru troškova koje planira izdvojiti za vjenčanje čija je procjena oko milijun dolara.

Par je već pronašao mjesto na kojem će živjeti nakon vjenčanja, a to je njihova nova vila na koju su potrošili oko 33 milijuna dolara.

 

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer