Petak, 3 svibnja, 2024

Bauk "okačio" Tuđmana s petokrakom u ured i pozvao zadomspremaše da ga dođu skinuti…

Must Read

SDP-ovac Arsen Bauk nastavlja s provokativnim akcijama kojima skreće pozornost na neprimjereno znakovlje koje se ističe u javnom prostoru, a povodom otkrivanja ploče HOS-a u Jasenovcu na kojoj piše “Za dom spremni”.

Kako je jedan rukavac rasprave o postavljanju ove ploče – za koju on kategorički traži da se smjesta ukloni – otišao u smjeru zabrane petokrake ili makar rasprave o toj mogućnosti, Bauk se odlučio podsjetiti konkurente iz HDZ-a na prošlost jedinog njihovog predsjednika koji nije prognan iz kolektivnog sjećanja članstva.
Radi se, dakako, o partizanskoj prošlosti Franje Tuđmana.
“Od danas se u mom uredu nalazi slika prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana u partizanskoj uniformi s petokrakom. Pozivam sve ove koji su ‘za dom spremni’ da je dođu skinut. Ako im nije ‘delikatno'”, napisao je, pak, referirajući se na Andreja Plenkovića.

Podsjetimo, ranije je Bauk zajedno s kolegom Bojanom Glavaševićem “trolao” raspravu o postavljanju infrastrukture bitne za korištenje energije iz obnovoljivih izvora, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Izglasana nova vlada Srbije. Vulin jedan od potpredsjednika, Dačić ministar MUP-a

ZASTUPNICI Narodne Skupštine Srbije danas su izglasali novu vladu na čijem će čelu biti premijer Miloš Vučević. Za novu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -