Published On: Čet, pro 8th, 2016

Bauk "okačio" Tuđmana s petokrakom u ured i pozvao zadomspremaše da ga dođu skinuti…

SDP-ovac Arsen Bauk nastavlja s provokativnim akcijama kojima skreće pozornost na neprimjereno znakovlje koje se ističe u javnom prostoru, a povodom otkrivanja ploče HOS-a u Jasenovcu na kojoj piše “Za dom spremni”.

Kako je jedan rukavac rasprave o postavljanju ove ploče – za koju on kategorički traži da se smjesta ukloni – otišao u smjeru zabrane petokrake ili makar rasprave o toj mogućnosti, Bauk se odlučio podsjetiti konkurente iz HDZ-a na prošlost jedinog njihovog predsjednika koji nije prognan iz kolektivnog sjećanja članstva.
Radi se, dakako, o partizanskoj prošlosti Franje Tuđmana.
“Od danas se u mom uredu nalazi slika prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana u partizanskoj uniformi s petokrakom. Pozivam sve ove koji su ‘za dom spremni’ da je dođu skinut. Ako im nije ‘delikatno'”, napisao je, pak, referirajući se na Andreja Plenkovića.

Podsjetimo, ranije je Bauk zajedno s kolegom Bojanom Glavaševićem “trolao” raspravu o postavljanju infrastrukture bitne za korištenje energije iz obnovoljivih izvora, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>